million thanks...alhamdulillah!

alhamdulillah, selesai bday celebration hari sabtu baru2 ni
masa alyssa umur 4 tahun dia kata gini:
by the time kakak 7 years old, kakak nak ada bday party tau mama!
mama reply:
ok!

bila dia tepat umo 7 tahun:
mama, this year kakak 7 years old kan, jadi mama kena buat bday party untuk kakak.....
kakak nak ada clown, games, magic show, ada byk gula2, ajak kawan2 ramai2.....

ohhhhhh anakku dah pandai bagi proposal ok!

actually bday alyssa 23 aug, tapi memandangkan masa tu raya aidilfitri, mama ko bz ngan raya sana sini, open house sana sini, wedding sana sini, so mama buat lambat sket ye....mama combine skali ngan bday aryan which is on 7 sept and aira which is on 27 January combine skali ngan majlis makan2 & lepak2 reramai.... itu acara wajib every year, makan2 dan lepak2 reramai

alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar, ramai yang dtg....happy aku bila tgk anak2 semua happy dan enjoy gila! harap2 crowd pun happy la on that day!
byk cite aku nak share pasal bday celebration nih....will share sket2 ngan korang memandangkan masa jeles ngan aku untuk update lama2 kat sini.....(sebenarnya malas lebih....tak mo ngaku kan)

apa pun, crowd sangat sporting hari tu, tq so much untuk yang hadir, tq untuk yang tak hadir tapi ada kirim present dan duit untuk anak2,
tq gila untuk semua yang dtg bawak makanan....macam2 ada......meriah table makanan!
yang bagi present untuk anak2, tq tq tq soooo much......jenuh gak bukak present weiiiiiiii



see byk gila present.....suka gila alyssa, aira & aryan..... pada yang tolong merewang....tq so much, aku sayang korang semua....dengan adanya korang, majlis berjalan ngan lancar dan sangat perfect!
will update on the celebration later....gambar aku tak banyak sebab aku langsung tak snap pic sebenarnya....bz layan tetamu kekdahnya......
lagipun ada amik official photographer....so mungkin akan ada delay post la ye...sebab nak tunggu gambar dari photographer tu memakan masa wkakakakkakakakkakakakkakaka

Comments

  1. elly... pos kat aku goddy bag. hahaha...

    ReplyDelete
  2. ruginya aku termiss saat2 seronok ni :)

    ReplyDelete
  3. wah!! hadiah banyaknya..kat situ jer dah nampak kemeriahan tu..anak2 skg dah pandai demandkan..

    ReplyDelete
  4. whuahhh banyaknya hadiah..mmg jenuh nak bukak.

    ReplyDelete
  5. sal: alamak goodie beg abis beb....aku pack 200 pek, semua selamat diagihkan kat bebudak ekekekekekekke
    ogy: hehehehhe tu la nape tak dtg....kalau tak bleh joget gangnam sama2 beb
    rosidah: memang meriah, tq untuk semua crowd!
    zila: byk, sampai ngantuk2 tunggu anak2 bukak present derang
    mamyharraz: jenuh memang jenuh, really appreciate for those yang bagi present, doa2, dtg join party dan send sms dll walau tak dpt hadir.....

    ReplyDelete
  6. tu le ....tak dpt akunak menjoinkan diri kat majlis debom ko beb sbb sedare mare belah laki aku datang.....kiteorg pun berkenduri gak ha kat umah....

    tak saboo ni nak tunggu lintas langsung cite nieh......mewaaahh haaa hadiah...ini mcm 2 tahun stop beli adiah ni ekeekekekeke

    ReplyDelete
  7. bestnye.....moga anak anak sentiasa bahagia....xpe, rietta sedia tunggu picta di upload....hehehe....

    ReplyDelete
  8. lieya: memang tunggu gak ko dtg, tapi xde rezeki kan, tak pe, tunggu lagi 3 tahun ye......
    rietta: happy bila tgk derang really enjoyed....tunggu la official photographer tu wat kije, then akan diupload ye!

    ReplyDelete
  9. tak ajak pun..hehehe..

    patutlah pian ada bawa lebihan makanan masa besday party tu..

    anyway, selamat hari lahir untuk anak-anak elly..

    ReplyDelete
  10. Alahai tgk hadiah dh tau meriah.... Update nt k...:-)

    ReplyDelete
  11. ema: eh ada la entry pasal majlis ni, refer kat http://ellynadyra.blogspot.com/2012/10/susulan-ww-04102012.html elly suh anto email, so elly akan personally invite, may be ema tak prasan kot....sorry ek banyak2....next time elly suh pyan aje jemput!

    ReplyDelete
  12. salmiza: alhamdulillah, happy to see everybody enjoyed....photographer siap aje wa update dan upload ok!

    ReplyDelete
  13. lagipun tak dapat pergi..time tu ema kursus team-bulding kat PD...hehe

    ReplyDelete
  14. heheheh tak pe la ema, kalau ada rezeki another 3 years la bday party muncul lagi!

    ReplyDelete

Post a Comment