perghhhhhhh

tadi lunch aku kuar sat
gi bank depositkan cek2 gaji pekerja,
tiba kat cimb ..... inilah pemandangan yang aku nampak
cer korang tengok? leh nampak?????
zoom mata korang kat kedai tudung fareeda!
nampak perempuan tudung kaler oren tuh....dialah org yang paling belakang beratur utk masuk ke kedai tudung fareeda.....gila ar....nak masuk pun dia limitkan jumlah customer
ada sale gamaknya! ramai tul org aku tgk...kat dalam kedai pun ramai....
aku bukan penggemar tudung fareeda, jadi aku tak amik port la ekekekekekeke
yang aku tau salah sorang kawan blogger si lieya latif suka tul jenama tudung fareeda, tgk gambar dia memanjang tudung fareeda je, tapi sesuai dia pakai tudung tu, nampak cun!

selepas tawaf beberapa bank, aku malas la nak lunch, kenyang lagi makan sapan pagi
pagi tadi aku bedal breakfast set subway wkakakakakakkakakakkaa
so aku terus brentikan kereta kat satu kedai aiskrim nama yogen fruz, 
alah belakang opis aku jek ekekekekkekekekekekeke
baru beberapa bulan beroperasi hehehehehehhehehehehe
 
ni yang aku amik, alah lebey kurang cam tutti fruitti gak, ko amik mangkuk, amik sendiri aiskrim, letak la mak nenek topping bagai
aku amik aiskrim perisa vanilla, chocolate, strawberry, lemon ngan choc hazelnut....letak caramel syrup, fresh strawberry ngan kacang sket....perghhhhhh memang kebabom ko...RM18.55 wakakkakakakakkaka
ranap duit aku!
komen:
bleh tahan sedap....lebey kurang aje kat tutti fruitty rasanya......rasanya charge dia RM0.53 utk 10 g aiskrim hehehehehehehehehhe
selamat mencuba!

Comments

  1. sy pn mcm x cung je pakai tdg fareeda tu..hehe..

    wah..sedapnya eksrem..bila la nk terjah TF ni..

    ReplyDelete
  2. eh sama la, i pun tak cun la pakai tudung fareeda.....tgk org len cun aje pakainya.....
    eh cepat2 gi beli aiskrim sebelum kehabisan wakakakakkakakkaa

    ReplyDelete
  3. hmm sape dah terkena jgkitan paridah kompom sawan..cer ko try..

    ReplyDelete
  4. ye koooo...ramai gile Q...ni pun sikit beb ko dpt snap...ade tu sampai berjela2 ke kedai hardware belakang tuh...skrang tgh sale koo tu yg ramai Q tu.....aku dah slow sikit ni sbb tak larat nak Q....duit nak simpan ni nak pi hk kang......

    cantik jek ko...cer ko cube selai....tapi tu laa, sekali terjebak mmg ko dijebak2 laa huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. salmiza: dah pi few times, tapi lom tergoda sebab tudung dia awning, aku prefer syria type!
    lieyalatif: wakakkakakakaa ko memang lieya...tapi muka ko cantik bila ko pakai fareeda tau....wah kebabom nyimpan duit nak pi HK, i jeles ok.....anak2 dah request nak pi HK, ingat dua posen ke apa nak pi sana wkakakakakkaka tak sabar nak tunggu cite HK ko.....gedek2 sure comei cute miut kat sana nanti!

    ReplyDelete
  6. suka gak tgk.. tapi mahal benor.. :)

    ReplyDelete
  7. ahah mahal mama leen! idak la leh makan selalu, smalam tu test aje, terkejut kena semahal tuh!

    ReplyDelete
  8. sama la. version tudung aku size XL yg kadang2 ssh nak jmp yg comel2. ada pun twist. twist tu buat leher aku tercerut je ada la.

    ReplyDelete
  9. hehehheehhehe aku suka syria, senang nak simpan dan senang pakai serta kemas gitu

    ReplyDelete

Post a Comment