Susulan WW 10/10/2012 eh cantik la tarikh ni kan!

susulan teka teki dari entry yang aku suh korang teka tu kan
tapi hampeh, tak de sapa dapat teka ngan betul dan tepat
fuhhhhhh selamat tak yah bagi hadiah kat sesapa wakkakakakakkka gelak jahat gila nih!
oh pada yang bertanya aku beli packaging stripes yang gojes ni kat kedai barangan pengantin ZC di nilai 3 ye.......dan aku rasa mana2 kedai pengantin kat nilai 3 tu ada jual, mcm2 corak ada, tapi corak stripes ni yang paling menarik perhatian aku.......
sila jgn tanya harga sebab aku lupa.....bil tah mana aku campak......sebab aku beli brg2 nak buat bunga telo adik aku skali
tak la mahal mana, satu pek ada la dalam 100 pieces....harga dalam belas2 ringgit je kot.....
so aku masukkan goodies yang berupa key chain dalam paper bag tu dan stapler, memula aku ingat nak la letak riben ngan bunga bagai, tapi dok fikir ala, nanti dibuang la, tak brapa praktikal, so just stapler ajelah kan! still look cute!
so inilah yang aku isi dalam stripes paper bag nih....key chain mcm2 character ada....ada 100 keychain semuanya!
tq utk kawan baik aku reen hanikoma yang tak jemu2 dan tak bosan2 teman aku pi nyopping utk bday bash anak aku ni
borong keychain ni kat GM plaza chow kit, aku beli borong, so dpt la harga borong!
aku memang tak mo pack keropok, coklat, gula2 dsb sebab aku akan set up candy buffet masa bday bash tu nanti, aku akan wat free flow lots of candy, buffet style dan aku akan siapkan plastik utk sapa2 yang nak pack candy utk dibawa pulang.....so everybody can tapau their own favourite candy ye!
so aku rasa keychain ni adalah pilihan yang terbaik utk dijadikan goodies utk kids!
mcm2 charater ada....layan ajelah gambar ni....semua pun aku suka! tak tau la kids suka tak kalau dpt nanti! hopefully derang suka!




pas tu utk kanak2 riang tak tau diam, aku ada buat goodies len...aku pack simple gila cam ni.....
dalam pack pink ni ada soft ball....mcm2 character kartun ada...... satu pek ada 12 biji, so aku beli 5 pek = 60 biji.......


dan dalam pek lagi satu, kaler light brown, sorry la tak sempat nak snap hehehehehhehe
(nilah akibatnya kalau semua nak buat sendiri, pas tu nak snap pic sampai lupa)
aku isikan dengan brooch cute nih, ada byk design, tapi bila dah half pack, baru aku ingat nak snap pic hehehehehehehehehe so snap mana yang ada ajelah ye!
brooch ni pun aku dpt ngan harga borong kat GM Plaza Chow Kit......ni utk kanak2 sedikit dewasa, cousin and aunties only!
oh pada yang aku lupa nak bagi mintak maaf ye, bkn lupa, dah bz layan tetamu sampai lupa nak bagi gamaknya!
sesuai digayakan ngan shawl tau....aku pun suka, ikut hati semua nak jadi personal collection,
tapi sila sedar diri ye elly, niat ko awal2 memang nak buat gift kan, sila jgn tibai as personal collection wkakakakkakakakkaa






comel2 semuanya kan!
ok will update on the preparation for bday bash later.....
semua aku buat sendiri ok!
sila kagum ngan aku wakkakakakakkakakakakkakakakakakakkakakakakka

Comments

  1. ema nape ko tepuk tangan, musykillllllllll nih!

    ReplyDelete
  2. bahahahaha....tak baik wehhhh gelak jahat sebab takyah bagi hadiah..:P

    "packaging stripes yang gojes " - SILA GUNA BAHASA KEBANGSAAN! kah kah kah..

    ReplyDelete
  3. eh eh sama laa kita pun beli paperbag tuh jugak kat nilai. rm12.90 kan. kita beli yang gambar daun2 hehe

    ReplyDelete
  4. why nilai?? whyyy??? whyyyy???
    jenuh nk ke nilai 3 pulak.
    tapi takpe. thn ni dh settle bday the boys.
    aku pikir thn depan pulak.

    ReplyDelete
  5. daddy ziyyad: amboi ko! dan dan laser aku kat sini ye...wkakakakakkakakaka siap ko nanti!
    zila: sama ek....ekekekekekekekke ada byk lagi corak kan!
    hirda: wei, tahun depan dah fesyen len la hirda weiiiiii, lagi gojes agaknya ekekekekekekkeke

    ReplyDelete
  6. tamak2. hahaha... tp mmg puas hati pun buat sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe, memang puas la buat sendiri tau!

      Delete

Post a Comment