Susulan WW 24/10/12

wakakkakakaka paling tak menahan komen dari   daddy ziyyad     nih......
baju raya haji ko kata.....aku sumpah ko kang baru ko tau!
wakkakakakakkakakakakaka sakit perut aku gelak tau tak?

inilah dia baju masa bday bash hari tu
pilihan sendiri by alyssa dan aira, beli kat satu kedai khas utk party kat ikea nun....memang pandai anak dara aku memilih kan!
kena ngan tema barbie and princess yang derang nak!

yang purple bling2 ni alyssa punya!
baju dijual package ngan kepak pari2 aje ... crown ngan tongkat sakti dijual secara berasingan ye!




crowne utk alyssa, dia gak yang pilih sendiri ye!

ni plak baju pilihan si aira, sama gak....dia sendiri pilih! kaler kuning! 
tongkat sakti dan crowne adalah dijual berasingan




crowne pilihan aira...abis je majlis patah dikerjakan aryan....

both crowne yang dipilih ikut taste derang sendiri, seb bek anak dara pilih design yang cun kan!
dan juga 2 tongkat sakti
dan juga kepak pari2 .... yang ni aira punya.....beli kat satu kedai tu secara berasingan
 dan yang ni alyssa punya, dtg skali ngan baju yang dia pilih tu

kesemua baju di atas akan diulang pakai masa majlis perkahwinan adik aku bulan depan
bosan ar flower girl asyik pakai baju konsep sama, kali ni aku tampilkan sedikit kelainan....lantak ko la elly!

so utk baju yang di pakai masa belah pompuan, anak2 dara nih dah pilih baju dia sendiri....selamat gua kena pau kat lovely lace!
baju pilihan aira, kain dia sejuk dan sangat cun! suh tukar kaler tak mo, nak gak kaler ni...yelah anakku!
kemasan kat pinggang hadapan

 ni plak baju pilihan alyssa, nak gak ala2 pengantin cam nih!
suh amik sama design ngan adik dia, pastinya jawapannya no no no!
totally no!
sejak dah besar baju tak mo sama ngan adik lagi!

 typical utk kids wedding dress,  kain lace!
dan tak lupa masing2 ngan hydrangea hand yang akan di pakai kat tangan!
yang ni utk alyssa....suka sangat kaler purple!
 yang ni plak utk aira!
si aira kalau bleh nak kaler pink....ishhhh tak match langsung ngan kaler baju ko dik oiiiii!

itulah cite tentang baju......wakkakakakakkakaka
komen2 korang smalam memang buat aku senyum2 je baca tau!
so korang raya haji ada baju raya haji ke?

Comments

  1. budak zaman skrg..ada taste sendiri

    ReplyDelete
  2. bercita rasa. mesti ikut ko kan elly? muahaha...

    ReplyDelete
  3. ni yg aku teringin nak ank pompuan! sebab nih lah!...owh my english lawanya dress aira ni berkenan sungguh makcik yati melihatnya.

    ReplyDelete
  4. ema: itulah anak2 zaman sekarang, aku layankan aje, sebab seronok sebenarnya, yelah time aku kecik2 dulu mana ada semua nih!
    salya: hehehehhehehe alah beb sesekali bleh la
    mamyharraz: auntie, cepat buat baby lagi ye....anak perempuan mcm2 fesyen ada, memang seronok betul, sampai mama dia yang lebih2 seronok ekekekekekke betul weiiiii tak tipuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. glamer sehhhhh baju besday bash..keh keh keh..ala ala princess gitu....Tgk baju tu, teringat cerita sinetron Indon petang2..ada watak si pari pari pegang kayu sakti! ~bahahaha..

    saya takde anak pompuan..wife saya selalu kata, kalau ada rezeki anak pompuan lepas ni, soheh anak tu jadi ' dad's little girl'...Masa tu saya beli segala baju princess...ekekekekeke

    Salam aidiladha...Dengan ucapan: jangan makan daging banyak banyak, nanti gout! :P

    ReplyDelete
  6. chanteknyee....pndai dorg pilih erk....suka snagat baju yang princess....kler cam putih, cam silver tu....sangat shantek...

    PSSS...Selamat Hari Raya Elly...

    ReplyDelete
  7. daddy ziyyad, ko layan sinetron? wakkakakakakaka tak sangka ok! gua pun tak layan sinetron wkakakakakakakakka
    ada anak pompuan gini la gaya, mcm2 fesyen ada ok! sebab tu kalau ko perasan, mana de aku upload baju aryan wakkakakakakkaka gila ar double standard mama aryan ni....salam aidiladha gak, ucapan ko tu aku tuju balik kat ko ok! wakakkakakakkaka

    ReplyDelete
  8. rietta, derang punya taste bleh tahan!
    salam aidiladha utk rietta gak, enjoy ur raya!

    ReplyDelete

Post a Comment