tq blogger sayang korang ketat2

oh come on!
sila banyakkan sabar ngan aku yang suka wat entry dah basi nih!
cam tak biasa kan, eleh .... korang pun ada buat kan! wakakkakakakakkakakakkakaa
nak cite pasal kad raya yang aku terima dari blogger utk hari raya aidilfitri lalu....
ye le kan, nak up kan cite kad raya, raya dah abis hari tu.....
ni kan menjelang raya aidiladha kan...raya gak tuh....kira oklah nak upload cite kad raya kan!

ni daripada rietta
aku suka sangat....hand made lagi!
review utk blog rietta:
blog dia jarang nak wat entry panjang2, selalu pendek2 dan padat.....mmg byk in english penulisan dia
aku tak brapa kenal latar belakang dia, tapi aku suka baca blog dia sebab short and simple berbanding blog aku yang membebel tak abis2 dan merapu tah apa2 (sebab gua penaip yang bagus, sebab masa belajar menaip dulu gua dpt student terbaik utk menaip bagi kelajuan dan ketepatan ok)
sila la tepuk tangan tanda kagum wkakakakkakakakakakakkaka
pastu lagu yang dia letak kat blog tu lagu favourite gua gak.....seronok la layan tinga nih!
tapi yang aku nak sangat adalah, nak tgk wajah tuan empunya blog....tak pernah nampak wajahnya....dan harap2 satu hari nanti akan ada tempekan gambar pemilik blog nih ye!
amacam rietta?
cantik kan bunga tuh......aku suka sangat!

tq so much rietta for this card! like it so much, aku nak simpan elok2 dlm kotak mcm kad2 lain yang aku wat collection!

kad yang seterusnya aku dpt dari SAL
tq so much! 
 kakak elly ye wkakakakakkakaka rasa klaka lak, pas tu tetiba wa rasa tua wkakakakakakkaa


review utk blog sal:
kasi wa gelak dulu....wakakakakkakakakka.......
antara blogger terawal yang aku selalu lawat dan bukak blog dia, sampai hari ni, memang selalu la bukak blog dia....tak silap sal tak kije, dia suri rumah tergojes ok! 
ko ingat senang nak jaga anak 3 org, jaga laki lagi, jaga umah lagi....supermom ok! aku pun tah larat tah tak!
minah ni sempoi, aku selalu dan selamba je kutuk2 ala2 manja dan selalu gak jari ni melongkang kalau komen, tapi dia ok aje...harap ko tak amik ati beb ngan aku.....cam ni la aku!
harap ko terima aku seadanya....blog dia mcm2 cite ada....kadang2 panjang entry dia, kadang2 pendek aje...ikut sukati dia la, tapi aku apa ada hal, aku baca aje!
tapi kadang2 dalam satu hari berentry entry dia buat, amik ko baca la!

dikesempatan yang ada:
selamat hari raya aidiladha, 
hayatilah erti pengorbanan......

berkorban apa saja, harta atau pun nyawa, 
berbaloikah?
tepuk la dada (tepuk len tak leh ke), tanyalah hati!

pssst:  dtg kije hari ni pun satu pengorbanan tau tak, bila mana menyaksikan org dah balik kampung...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Comments

  1. salam kenal n salam lawatan :).. dah follow..sudilah follow saya juga k. thanx :)

    ReplyDelete
  2. ummy hafiza: salam kenal gak...tq follow aku! enjoy reading!

    ReplyDelete
  3. Hihi...best dpt kad ry..skrg org jrg bg kad kan...:-)

    ReplyDelete
  4. Salam aidiladha.... Aku x balik kampungggggg.... Ni kat umah br siap buat kuah kacang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpelah x blk pun, sodapnya kuah kacang kan!

      Delete
  5. Alamak....malu la plak...thanks elly...selamat hari rya....moga sentiasa sukses....

    Psss....errrr moga suatu hr, insyALLAH, rietta post picta kt blog....AMIN.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lak nk malu, really appreciate it!

      Delete
  6. segar pulak mata aku tengok entri ko ni. walhal dah terlelap kejap depan lappy ni. muahaha... kutuk2 manja tak ada hal. kita kan kawan. buat apa nak amik hati kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lambat gila nk upload cite ni kan! Betul tu beb!

      Delete

Post a Comment