Amacam?????????

kebabom!
terbaekkk dari CHEVROLET ko!

bahagian belakang!
bahagian depan!


diterbangkan dari Sabah, owner asal adalah mat saleh ntah dari negara mana aku lupa plak.....pas tu dibeli oleh org kita di sabah.....sedara aku kat Kg Baru, Batu Pahat ni adalah penggemar kenderaan antik...ni baru keta, kalau skuter penuh satu stor dia...mcm2 ada!
kos aje utk bawak ke semenanjung RM25 riban ye.....harga keta tak la semahal harga kos utk bawak....
dalam keta sangat spacious, lupa lak nak snap bahagian dalam keta.....warna putih mendominasi bahagian dalam keta......tapi memang gojes rasanya kalau dpt drive keta nih.....seb bek bateri kong time tu, kalau tak sure wa dah ronda2 kampung!

Comments

  1. mmg cool lah!
    cung sgt kete antik nih..kalau dah minat.. berkemampuan pulak tu apasalahnya kan ..

    ReplyDelete
  2. walauweehhhhhhhhhhhhhhhh...ni spesis muscle car jugak from US...

    kat mana rumah sedara tu haaa? nak dtg melawat ambik2 gambar kereta gojes dia ni boleh? hahahahaha

    ReplyDelete
  3. uihhhh classiccccc..
    pastu time bwk tu pakai pulak tudung ikat bwh dagu ala2 mak itik.
    pakai spek itam.

    terus rupa jacqueline kennedy!!

    ReplyDelete
  4. mamyharraz: minat tu memang minat, tapi kalau nak beli, tak tau mana nak park dah kat umah ni, rasa umah dh mcm showroom keta dah!
    zura@Iwan: kannnnn gojes kan!
    daddyziyyad: ko ni kan, baca la bebetul entry aku tuh....ada aku mention nama kampung tuh!
    hirda: ko memang kebabom la hirda......memang sesuai bawak keta ni style cam ko mention...perghhhhh nanah org kampung kan!

    ReplyDelete
  5. sebab tau ko nak drive la batteri tu kong. muahaha...

    ReplyDelete

Post a Comment