Bday Album Ready!

selepas few discussion ngan photographer....amendment here and there, maka siaplah album bday party utk permata hati aku yang 3 org nih.....
tq GG and Kuyu for everything, tak sesia hire korang....aku satisfied gila ngan hasil kerja korang!
utk korang yang terpikat ngan hasil kerja ni, bleh la dptkan khidmat derang!

yang ni adalah cover depan skali ye......
there goes the content!









dan yang ni adalah cover paling  belakang!
actually GG ngan Kuyu ni sekampus masa belajar kat ITM Melaka dulu, tak sangka derang ada bakat dlm bidang fotografi........utk bday bash ni, aku amik packageRM1 riban  for 2 photograper, unlimited pictures, skali siap design dan album printing!

oklah....memandangkan ada yang bertanya pasal harga, dan mana aku amik segala mak nenek yang berkaitan dengan bday bash ni, so rasanya senang aku updatekan kat sini aje ye......so pada sapa2 yang berminat bleh la contact or search directly....ekekekekkekeke

  1. Clown - sapa nak pi aje kat    SINI   aku amik package RM450.00...so utk 2 jam dia bagi clown mingles, belon unlimited, 3 - 4 games for the kids, magic show, small portable PA system. sangat puas hati dengan clown ni, sebab pertama dia muslim, so dia senang nak paham culture kita, cam nak baca2 doa or apa2, sangat friendly dan sgt tolerate!
  2. Face painting -    SINI   tapi perlu diingat niza ni dia paint for ladies and kids only ye! kalau lelaki dewasa, dia tak layan ok! sangat friendly especially with kids, ngan kita pun dia friendly gak....sangat komited ok! for 6 hours dia melayan tetamu kat umah aku, dia brenti pi toilet, solat aje tau......makan tak, minum aje! kesian kat dia!  basically for 2 hours package dia charge RM250.00, tapi memandangkan aku amik for 6 hours ++++ so dia charge aku RM660.00 bahahahhahahahah bukan apa, masa 2 hours tu berakhir, niza tanya aku, nak stop ke camner....bila aku tgk queue panjang gila, dan rasanya tak sampai hati nak hampakan budak2 yang dok beratur tanpa jemu, maka aku setuju untuk extend sampai abis queue....penyudahnya kul 9 malam gak si niza ni brenti......happy to work with u niza!
  3. Soft ice cream - aku amik dari Faizal 019-2577627, dia charge RM1.00 per cone, walau aku amik 500 cone ekekekekkekekekeke
  4. Char Koay Teow - live ye dia masak....aku amik dari Ajen 012-6086255 dia kira per head utk charge, so RM4.50 per head, siap ngan pinggan, sudu garfu skali ye
  5. Cotton Candy - dari John 012-2890666 satu plastik dia charge aku RM1.20, aku amik 50 bungkus ye!
  6. Nasi lemak - aku beli dari r n r Nilai hala selatan....nama dia nasi lemak manjo....leh aje call bob 014-2686849 dia bungkus dalam daun pisang, dia charge sebungkus RM1.30 siap ngan sudu!
  7. Khemah - aku amik jauh sket dari seremban, dia charge RM170.00 per khemah - 013-3894477, Zahiriman
  8. Photographer - bleh call GG 012-2147860, dia charge aku RM1,000.00 utk satu package, dari amik gambar dgn 2 fotografer, editing, sorting, sampai la album siap!
  9. Cheese tart - aku beli dari     SINI    dapat harga promosi masa tuh RM1 seketul
  10. Candy - byk aku beli secara wholesale, semuanya aku beli kat NSK Selayang
  11. yang len2 adalah pada kadar harga  yang sepatutnya.....food pun byk aku import dari johor, mak ayah tolong bawak......nasi beriani baru brapa per head, kuih pun 3 ketul singgit, sate pun baru 35 sen secucuk!
tu ajelah kot......so sapa2 yg bertanya harap dah terjawab la persoalan korang!
jgn lupa jemput aku lak nanti ye!

psssst:
aku start cuti esok.....bz la utk akad nikah adik aku hari sabtu ni....so BW to slow la sket ye!
nanti aku dah free aku visit korang semua!
take care and do keep in touch!



Comments

  1. wah wah mmg gorjes amaunt yg keluar hehe sy siap tolong kirakan ;P

    apapun mmg puas hati tgk birthday bash anak2 awk..apakata nextyear jemput ai ok tak hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakkaka ko siap kirakan ye......kurang kije tul
      next bday bash adalah bila aira lak 7 tahun ye! semoga murah rezeki, insya Allah leh jemput!

      Delete
  2. Kita blh rasakan kemeriahan besday bash ni berdasarkan amount yg keluar.... Mmg meriah tu!
    Alhamdulillah kita dah merasa adaan besday bash mcm ni utk anak2... Alar rezeki anak lar tu kan hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhaiiii sila jgn kira la amount tu, tiada tujuan lain selain dari share info sahaja.....rezeki masing2 adalah berbeza kan teacher, syukur dpt realisasikan impian anak2, semoga terus dimurahkan rezeki, dpt la kongsi lagi!

      Delete
  3. wow cantik sangat..gambar2 semua ni kenangan jadi xkisah mahal ke murah ke..janji keangan tersebut sesuatu yang bernilai

    ReplyDelete
  4. Wow..boleh thn amount nyer yer..tp alhamdulillah puas ati kan...:-)

    Kegembiraan kanak2 tue x dpt dinilaikan dgn wang ringgit kan..nnt nk buat jgn lupa jempit me tau.lekekekke..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah budget lebey this year! Happy to see all of them happy!

      Delete
  5. cantik photo album tu. mmg bajet besar jugak la ni?!

    ReplyDelete

Post a Comment