Bday bash 2012 - random picture!

meh layan random picture masa bday bash hari tu, ni dari camera photographer ye!

ni adalah beranda rumah aku, aku bentang tikar dan carpet, so bleh lepak situ ramai2.........
face painting, clown, games ngan magic show akan dijalankan di kawasan ini kecuali clown mingle!
gigih aku buat hiasan kat pemidang tu weiiiiiiiii.....
utk proses gantung belon, hiasan kat khemah, kemas meja kusi dll aku hire 4 org student KUIS
so 4 org student kuis ni la jadi helper aku utk majlis ni, itupun tak menang tangan ko!
aira dah pakai baju masa ni, excited gila sebab masa ni teacher dia dah sampai!
boyfriend tetap mama!
tengah memilih design utk face painting!
ni meja candy buffet, 3 kali meja candy buffet ni beralih atas byk faktor wkakakakakakakkakakkakaa 
alas meja adalah kain cotton yang aku patut buat baju anak aku ok!
tapi memandangkan last minute kain alas tak de, aku tibai ajelah ye!
sooooooooooo colourful....i like!
cotton candy pun ada ye!
adik2 selamat merongakkan gigi masing2 ye!
aira ngan papa....korang nampak tak kertas empat segi yang gantung2 tuh?????
aku buat sendiri tau....gigih tau aku lekat sticker on each piece of the paper.....pas tu gantung cam tu......
ada kaler pink dan purple ok!
area belakang tu macam2 heavy food ada....nasi lemak bungkus, mee hoon pedas, mee hoon tak pedas, ada puding spesel aku, ada nasi beriani dengan lauk pauk, ada sate, ada nasi impit ngan kuah kacang, jagung rebus
air plak, ada air laici, air sarsi, dan juga teh tarik!
aku tak sedar bila budak ni gi layan face painting....tetiba kat pipi ada batman, kat tangan ada superman!
langsir2 katun bergantungan sana sini......aryan ngan pak uda.....hoi pak uda, ko merokok sambil jaga anak aku ye......panggggggggg
i just love cotton candy!
aira tetiba dah jadi cam ni wakkakakakakakakkakakakkaa

kawan baik aku yang byk tolong aku........selalu kena buli teman aku wakkakakakkakaka
dan masa majlis ni berlangsung, dia jadi baby sitter aryan!
thanks reen.....cayang ko!
amboi ko aryan, mama tak nampak, ko bedal gula2 bagai nak rak ye.......
alololololo cutenya anak mama!

amboi mak aku, abis semua dia top up........
korang tau, tetiba je aku tgk candy buffet table ni penuh ngan kek, cookies, kuih muih dan manisan.......rupanya ramai tetamu dtg bawak makanan juga....tq so much.....oh semua sedap2 ok!






aryan share satu cake ngan aira, tapi tema yang berlainan
alyssa punya cake!
time to blow the candle!




menu terlaris....char koay teow! 
memang terbaekkkkkkkk!
yeah sila bedal sampai rongak!
ada soft ice cream juga!
oppa gangnam style.....ko memang kelas la awang!
the best clown i ever had!

sapa paling lama bertahan????????????
yang pasti alyssa kalah wakkakakakakkakaa

aku ngan mak dan adik bungsu!
we are meant for each other!

lovely cousin!
nanti aku share lagi random picture dari another photographer!
wakkakakakakkakakakkaka layankan aje!

Comments

  1. Mak ai... Kalu i pegi bwk Junior aritu, konpem x mo balik tu..! Heheh. Congrats. Jobs Well Done..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most of the kids mmg xmo blk, byk parents tinggal je anak, then dtg blk lewat ptg pick up anak masing2!

      Delete
  2. Waahhhh... meriah sungguh macam ada majlis pengantin dah kakak tengok. Seronoklah yg disambut. Makanan pun banyak. Mesti masa kemas pun meletihkan juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe mmg meriah, seronok tgk semua happy! Mmg penat tang mengemas, tapi puas bila semua berjalan lancar

      Delete
  3. Sungguh meriah..mmg berbaloi2 nampak hepi jer semua..makanan pun sedap2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg byk betul makanan, yg dtg pun bawak makanan gak, mmg meriah betul tang perut!

      Delete
  4. pesal ko tak face painting muka ko gak. harimau ke, monkey ke? hehehe... aku tgk pun hepi apatah lagi ko.

    ReplyDelete
  5. wow.. meriahnya.. penuh warna warni..

    ReplyDelete
  6. memang seronok sakan lah kan kids kalau kita leh organize event macam ni..

    ReplyDelete
  7. wah! mmg grand dan meriah habis nih! oh ya ank no 4 akak nama alisa jg cuma ejaan je lain.

    ReplyDelete

Post a Comment