bebelan hari nih!

happy monday everyone!

ohhhhh what a good start this morning....hujan dol....kul 8 pagi still tarik selimut lagi tadi.....tapi lambaian opis lagi kuat, maka kul 9 tepat dah sampai opis!

hoh! alhamdulillah!
selamat dah adinda tersayang berakad nikah sabtu lepas, alhamdulillah semuanya berjalan lancar....sedara mara dan kawan2 pun ramai dtg bagi sokongan padu kat sang mempelai!

aku????????????????
kepenatan bagai menyiapkan hantaran dan yang sewaktu dengannya!
will update later on this!
hohohoho adik ipar baru........welcome to our family eida!

smalam dari johor balik ke KL, anak2 dan bibik tinggal kat kampung aje....yelah esok lepas kije aku dah balik johor semula....utk majlis belah kitorang ari ahad ni....much much preparation to do!
harap2 majlis pun lancar seperti majlis belah perempuan!

smalam sampai KL terus aje gi alamanda putrajaya dok movie marathon....biasalah dah tahap pengantin baru gamaknya...berdua aje kan!
mula2 kitorang layan skyfall....biasalah cite james bond, penuh ngan action......berderau2 dan berdebar2 dibuatnya tgk cite tu.....fuhhhh!
abis tu je, sambung lak cite istanbul aku dtg.....ohhhhhhh best gilak ok....aku peminat lisa surihani, aku tak suka dia, tapi aku tersangat suka bila dia acting.....oh air muka dia.....best ooooooo....pandai dia main ngan mimik muka!
oh blogger, sila la tgk cite nih, terselit ttg hakikat dunia blogger wkakakakakakkakakakkakaa

sampai umah jam 2.30 pagi, cukup utk aku terbabas tido pagi nih....wkakakakkakakakkakaka
so skang aku ada byk report nak kena siapkan terutamanya budget bulan nih, gua dah la cuti bermula rabu ni till selasa depan, kang ada staff aku tak bergaji plak!

dah2 jom wat kije!
biasa nih curi tulang wat2 entry kat blog, komen2 kat blog org ye!
babab kang!

Comments

  1. Owh.. Adik kawen, maka kakak mmg letih fizikal, mental dan poket... Huhuhu. Tahniah dpt ahli keluarga baru, elly..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Nai! memang letih, tapi apakan daya, adinda tersayang kawin!

      Delete
  2. Amboi anak-anak tinggal kat kg apa lagi peluang berdua-duaan ye...

    Minggu ini rumah sendiri lagilah sibuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la mood hornymoon nampaknya wkakakakakakkakaka
      umah sendiri triple sibuk la nampaknya!

      Delete
  3. ambik peluang peluk sakan la ni. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajibbbbbb la ko.....hari2 mandi wajib wakakkakakakka

      Delete

Post a Comment