happy monday korang!

korang prasan tak???????
apa kesalahan kat kad kawin nih?
psst:  
ni bukan entry malas tau.....ni namanya pagi isnin yang bz....later2 free sket, aku bgtau ye pe kesalahan kat kad tuh....mean time kalau korang nak teka bleh aje!
sebagai langkah berhati2 takut korang confuse, tak de hadiah disediakan bagi yang memberi jawapan dengan betul wakkakakakakakakakkakakaka

Comments

  1. monday kew wednesday nie? errr tpi cam xde kesalahan jew...kat situ xde nama mak ayah sebagai tuan rumah? atau perkataan DATUK tu kew yang salah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan WW, ni entry ala2 bz pagi nih wkakakakkakakaka

      Delete
  2. ek elehhhh...kudukut betol la...buat contest takde hadiah...malas la nak teka...wakakakakakakaka...

    Nak teka jugak lah..:P

    Ejaan walimatul urus dlm jawi tu macam salah aja, kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei, ni bukan contest ar......aku suh teka2 jek....nak kena pangggg ke?
      wakakkakakakkaka jawapan ko salah dol....confirm jawi hancus kan! wakakakakakkaa

      Delete
  3. seakrang ni guna kad sekeping je. SIL aku pun macam tu. membazir je design cantik bagai. end up org buang jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebanyakan begitulah, tp masih ada yg simpan tau!

      Delete

Post a Comment