help needed!


Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos. Upgrade storage
Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage you purchase is shared between several Google products and is in addition to your free quota. Learn more

sapa pandai dan leh ajar, copy paste link
thanks!

Comments

  1. Ramai yg dah kena elly. Boleh aje buat a/c baru tapi jgn delete yg ada sekarang - pls bw ramai kawan blogger yg dah buat N3 tentang ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bw tak sempat lagi kakzakie, apa pun, nanti elly cuba buat ye...tq kak!

      Delete
  2. Ada few options:

    1- kecikkan saiz gambar2 lama/ delete yg mana rasa bleh delete

    2- beli extra storage space kat Picasa

    3- upload guna photobucket

    4- create new account

    5- bukak aja blog baru...wakakakakaka

    Utk option no 4 ni, baca tutorial ni..

    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei,
      kalau delete, kat entry dah tak de la gambar tu ek?
      option 2 tu, mmg rasa nak buat, tapi korang semua beli ke storage space selama ni? (aku blogger buta IT ok!
      option 3: wa buta IT, so tak reti nak guna photobucket
      option 4: create new account leceh ar, abis la kawan2 wa nanti, wa kena wat marketing bagai lak utk new account
      option 5: apa beza ngan option 4?
      wakkakakakakakkakaka sila jawab ye, nanti aku wat pilihan wkakakakkakaka

      Delete
  3. Lagi satu kan, alang alang nak godek blog ni, sudi kah kiranya buang word verifications ni..sangat susah wooo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakkakakaka aku pun tak tau ada menda alah nih, sebab aku dok komplen kalau blog org ada word verifications wakkakaka tak sedar blog sendiri ada....wei, aku ni buta IT, nantilah aku godek2 ye....tah celah mana aku nak godek pun tak tau wakkakakakka gelak style buta IT nih

      Delete
  4. wah...rietta pown tgh pkir...klu jd ngn rietta...rietta terpksa delete gambar lamer....pastu kecikkan size...bru upload semula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lah jadinya kalau buta IT....tak pelah rietta, nanti pelan2 elly godek2 ye...BW cari cara2nya hukhukhuk sedeyyyyyyyyyy

      Delete
  5. http://mamyharraz.blogspot.com/2012/11/picasa-album-penuh.html

    cer tgk situ sy pun baru je kena.

    ReplyDelete
  6. ehhh yang.. blog awk dah tak yah taip word verification! yeayy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyyy sebab godek2 dah jumpa camner nak remove....sorry la tak tau selama ni korang kena taip word verification tu yang aku pun nyumpah seranah kalau kena buat.....tq yanggggggg oiiiiiiii!

      Delete
  7. Replies
    1. aku bukak email baru, tapi blog maintain, dlm pada godek2, rupanya aku dah create 2 lagi email baru utk blog aku nih wkakakakkaaaa dasar buta IT kan! as long as can maintain this blog should be okay!

      Delete
  8. Nur pun kena awal bulan 11 hari tu..

    ReplyDelete

Post a Comment