layankan lagi gambar bday bash!

meh layan gambar lagi ye!
ko nampak dart board tuh, aku sediakan utk bebudak men dart!
aira the pari2.....
ni pari2 alyssa lak.....
ubat utk kencing manis dan rongakkan gigi
ganasnya muka ko dik!
aryan, ko kantoi lagi ngan mama bedal gula2 tak ingat ye! raya sakan ye nampaknya aryan! pas ni ko pose 2 bulan tak leh makan gula2





our family! we love each other!
mari mengganas!
atuk baca doa....kita semua aminkan.....terus clown insaf!
hoooooyehhhhhhhhhhhhhhhh
jom layan gangnam style!
magic show time!


tak pasal2 gua kena join clown buat magic....dlm benda alah tu tak de rokok, tetiba lepas apa clown tu suh wa buat, ada rokok ko!  confius aku ngan magic clown nih buat wkakakkakakakakkaka

amboi ko dik, anak sapa la ni bedal coklat sampai comot2 wkakakakakkakaka janji ko enjoy la dik ye!
ni aktiviti lepas majlis berakhir.....kesian si niza face painting ni, start kul 3 ptg, kul 9 malam baru dia berenti melukis muka bebudak....
abis ngan bebudak, kitorang lak berface painting.....sorry niza ...ko kena OT ye!
ni adik pompuan aku....avatar la tu konon!
the colours
ohhhh hasil utk muka aku......wakkakakakak muka dah poyo nak matik! 
memang penat tahap dewa naga dah ni!
hampir siap si avatar!
jgn nak kenyit2 sangat la aryan selepas ko bedal gula2 bagai nak rak ye!
dan inilah hasilnya!
amacam?????????


bebudak ni tak abis2 men dart lagi!

dan lagi hasil face painting!



aku ngan adik aku, kawan adik aku, anak2 dan 4 org student KUIS yang jd helper bergaji pada hari tu!
tq so much korang, korang memang sporting kan!

budak ni memang suka wat onar, dia pakai crown kakak dia plak.....dan utk makluman tak lama dia pakai crown tuh, terus crown tu patah dikerjakan
wkakakakak aku rasa tu je le gambar aku letak.....so next entry aku up gambar2 kat album yang photographer buat tuh.....
sangat satisfied ngan hasil photographer nih....aku happy sangat tgk hasil album tuh!
alhamdulillah majlis berjalan dengan sangat lancar, happy to see everyone happy dan really enjoyed themselves!
makanan pun sangat tak menghampakan....
antara menu hari tu adalah nasi lemak bungkus siap2 ngan daun pisang dari r n r nilai hala selatan, mee hoon goreng versi pedas dan versi tak pedas dari kedai berdekatan ngan umah, sate yang dtg khas dari johor, nasi impit dengan kuah kacang, kuih cara berlauk dan karipap dtg khas dari johor, blueberry cheese tart dari anis bakery (highly recommended), agar2 mak aku buat, nasi beriani lauk ayam kari + ayam sambal + dalca + acar nenas dan timun dtg khas dari johor, rendang mak buat, jagung madu aku rebus sendiri, nugget goreng, hot dog rebus, charkoay teow request baru masak (highly recommended), soft ice cream (vanilla, chocolate, mixed), cocktail pudding speciality dari aku, buah jambu dihiris di letak asam kulit limau (sangat sedap dan org suka sangat nampaknya) dan segala mak nenek candy ye!
air plak aku buat air laici, air sarsi dan teh tarik!
dan aku nampak ada org bawakkan cheese cake (ni makcik aku dari jb bawak), kuih apam gula hangus, karipap, hotdog puff (mak uda aku bawak) dll yang aku dah tak ingat sebab byk sangat!
aku pun tak tau sapa yang bawak, tgk2 dah ada atas meja segala makanan tu!
tq utk semua, hanya Allah yang mampu membalasnya.....semoga dimurahkan rezeki lagi supaya dpt berkongsi bersama2 dengan mereka2 yang lain di keliling aku!
amin!


Comments

  1. Meriah nyer..byk makanan..nak tergelak pulak baca bila badut tu insaf..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. BAHAHAHHAHAHAH badut tu org islam, hehehehehehhehe

      Delete
  2. amboihh mmg meriah giler!
    kita yg baca ni pun mcm ada kt party tu sekali terasa bahang meriahnya.

    Happy birthday to birthday girl :D

    ReplyDelete
  3. Gila meriah!!
    Wehhh...mana aci, akak akak dia jadi princess, patotnya besday boy pun jadik la prince..wakakakaka

    Badut aminkan doa! wakakakakaka

    Lawa jugak la face paint ala avatar tu

    nak tanya ni:
    - kek Alyssa tu berapa RM?
    -kek Aira & Aryan tu pun, berapa RM?

    ReplyDelete
    Replies
    1. besday boy tu patut pakai suit ben 10, tapi suit ben 10 xde saiz dia wkakakakakka makanya pakai ajelah t shirt ben 10....nanti ko ada anak pompuan baru la ko tau why ziyyad dan zayyan pakai baju simple aje, sebab no choice for boys ok!
      kek alyssa ngan kek aira dan aryan tu aku bayar dlm 250 hengget semua....senior aku yang buat tu, umah dia kat bangi aje....kalau kat luar sure mahal lagi kan! ni mesti ko nak survey utk wife ko wat jual2 kan wkakakakkakakakakkaka wei bak la macaron tu, tak de sample utk aku test2 ke huhuhuhu
      face painting tu memang terbaik beb! queue utk face painting memang panjang, sampaikan ada budak yang balik nangis sebab tak dpt buat face painting akibat mak pak tak larat nak tunggu beratur

      Delete
    2. wakakakaka..tahu aja ek niat tersembunyi disebalik pertanyaan harga kek tu..

      email kat drfaizie@yahoo.com.au address rumah, boleh pos sample macaron..:)

      Delete
    3. hehehehhehehe aku rasa cam nak email byk2 dengan address umah berlainan ar.....baru aku leh dpt byk sket kan wakakkakakakakkakakaka

      Delete
  4. Tukang painting muka tak lengoh tangan ke. Tapi kreatiflah dia. idea dtg on the spot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually aku book for 2 hours aje......tapi memandangkan queue panjang, dan tak mo menghampakan kanak2 semua, makan aku extendkan....penyudahnya 6 hrs gak....dia brenti utk solat dan pi toilet aje, makan pun tak sempat!

      Delete
  5. memang meriah birthday nya..nape pian tak dilukis pun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Face painting for kids and ladies only!

      Delete
  6. Bestnye....mmg meriah....kreatif face painter tu....xsabar nk tgk yg dr photographer plak....

    Pss....mmg sedey....kje....tpi nasib baek....td dorg ckp...esok ngn kha public holiday....so bleh pkai kasual....yeyyyyy......sjukkan ht sndiri....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Will upload very soon! Selamat bermeeting rietta!

      Delete
  7. Bestnyer..mmg happening giler beb..jrg aku attend borthday batch yg happening cmni..confirm best n after function tuan rumah penat but of coz puas ati..sorry tanya, usually brp kos uols spend erk..sj survey2 mn tau dpt buat for nureen lak..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time arrange bday party camni, x sangka happenning camni! Nanti aku bg detail contact dan review aku, juga harga yg aku dpt ye! Bleh buat utk nureen juga!

      Delete
  8. aku suka face painting pada muka alyssa. cantik je aku rasa walaupun simple je.

    ReplyDelete
  9. Wah birthday party anak2 akak yg so happening.. Kek2 tu semua memang kreatif.. Siap ada face painter lagi..

    ReplyDelete

Post a Comment