Concert!

jom tgk apa jadi kat konsert artis terkenal nih
sapa lagi kalau bukan aira.....
aira tamatkan persekolahan tadika 4 tahun dengan bangganya!
alhamdulillah, bermula pada umur 3 tahun setengah, aira dah leh baca ngan lancar sekarang nih......
menulis boleh gak, tapi tangan masih agak keras.....
aku ngaku, kat umah, aku lebih banyak spend masa dengan membaca dari menulis ngan aira!
so kang dah patut spend lebih masa utk ajar dia menulis supaya tulisan dia tak macam cakar ayam ye!
konsert ni dibuat masa awal bulan november hari tu kat Akademi Percukaian Bangi....kali ni teacher dia buat waktu malam, dalam dewan yang aku rasa agak selesa berbanding tahun2 sebelumnya!
konsert tadika cam biasalah, ada ucapan pengetua, bacaan doa dari budak2 yang kiut2 nih dll.......
so aku upload persembahan pertama aira iaitu joget lagu cina....apa tah tajuk lagu tuh...yang aku ingat ni wa wa, ni wawa 
wakkakakakakakkakakakakakkaka










sungguh beria aira menari...aira couple ngan ben.....ben ni kawan baik dia dalam kelas......
abis dance, second performance aira baca cerita sang arnab ngan sang siput
kali ni aira couple ngan asif




bila tiba turn asif baca, dia tak mo baca......kalut pentas, parents bantai gelak semua.....mana taknya, abis microphone dibedal sorang demi sorang......
yang dok berlakon kat atas pentas dah mula main2 gado2 lompat2
aku yang tengok pun gelak bagai nak rak
eh aku suka la pic ni, si iskandar dok usha aira, ohhhh cutenya moment nih!
tgk pe terjadi kat mic hahahahhahahahahahha 
akhirnya aira terpaksa baca abis semua cite tu
pening kepala teacher dibuatnya!
abis je performance, aira terus lepak ngan mama, see she really enjoy the concert, org wat performance, dia leh dance skali hahahahhahahahhahah
amboi aira, kemain ko ye.....dok dating ngan ben aje ye!
amik sijil ngan present dari teacher
pas tu dia wat hal sendiri

selongkar pe dia dpt dari teacher




ok, budak cute mama nih, dah2 jom balik......enjoy gila concert ni, tak sangka artis2 sangat berbakat
cuti sekolah ni aku anto aira pi camp kat school dia, seminggu 3 hari camp tuh, selama 3 minggu....dari duk umah gado aje, baik pi camp, dia pun suka pi camp tuh!
alyssa plak aku anto pi re union camp....bermula hari ini sampai sabtu, utk 3 hari sahaja
yang mana dia leh gather ngan kawan2 dia masa tadika dulu
aryan.....tak yah la join mana2 camp, duk umah ajelah ye aryan....nanti ada free time kita pi jenjalan sama2


Comments

  1. haha..cute je aira ni..yg lain pun sama..bdk2 mmg mcm2 telatah yg mencuit hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 memang cute! lain la org tue cam aku nih!

      Delete
  2. awal jugak ko sent her to school ek elly. tahniah ye aira. jgn jadik sengal macam mama tau...

    ReplyDelete
  3. bestnya kat bandar mcm2 camp ada untuk anak2 kan. kat kg takde huhu.. jenuh mak bapak dok create aktiviti anak2 hahaha.. comel sungguh aira dlm baju polkadot tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. derang boring duk umah katanya, dah biasa cuti sekolah panjang camni anto camp!
      hehehehhe tq teacher, mmg nampak comel aira pakai baju tu!

      Delete
  4. wakaakakaka..joget lagu cina!

    tahun depan anak den pun dah masuk tadika...so bakal bermula la episod macam ko buat ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha pasni jenuh la ko upload cite dia. Welcome to new world!

      Delete

Post a Comment