Dating time

kali ni memang spesel
mama ngan papa dating ngan Aryan secara ekslusif
jom ke the curve!


Alyssa ngan aira ada camp kat school, so kita amik la kesempatan yang berharga ini
bukan senang tau nak dpt peluang cam ni
ni Aryan punya menu......sedapppppppp!
kalau bawak tiga2 kuar susah nak concentrate, tapi kalau cam ni, memang ekslusif time tu hanya utk Aryan.....bila Alyssa ngan Aira tengok gambar ni derang cool aje....cuma tanya mama ngan papa bawak Aryan pi mana? hehehehehhehehehehhe

sesekali aje dpt peluang nih, so alyssa ngan aira jgn la jeles....korang selalu dating ngan mama papa!
this time sila jgn jeles ngan aryan ok!

Comments

  1. dating berdua lagi eksklusif tauuu...~bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, biasa curi2 masa dating berdua after office hours! or sesekali amik cuti berdua gi drive ke mana2 balik hari aje!

      Delete
  2. next time tinggal aryan dating berdua je ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhh itu acara wajib setiap bulan sis, utk semarakkan kasih sayang!

      Delete
  3. kacaulah aryan ni...mama dan papa nak dating berdua pun tak leh tau...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, dating ngan aryan cam ni, jarang dpt tau.....memanjang kakak derang jeles....dating berdua ngan papa dah selalu, almost every month hehehehehehhehe

      Delete
  4. memang dapat perhatian penuh la si aryan ni kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sudah pasti, budak ni memang suka betul kalau dpt berkepit ngan mama dia

      Delete

Post a Comment