holllla!

tetiba je isnin ye.....
isnin yang pertama di bulan terakhir tahun 2012
rasa sangat restless la....aktiviti hujung minggu sangat pack!
sabtu  drive ke temerloh.....ada wedding, pas tu aku puas berpesta durian tepi jalan.......
smalam, aku sibuk gi beli baju sekolah anak2...kang last minute tak de saiz lak, tiba2 pakwe call tengahari, suh amik dia kat airport!
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mati2 kuingat flight dia esok!
cettttt!
di pagi yang kurasakan sakit seluruh sendi badan ni, jom la sama2 kita berjemaah wat kije ye!
sebab boss dah suh buat proposal utk bonus, jadi wajibla gua rajin buat proposal tu ngan tahap paling gojes ye!
happy working all!

Comments



  1. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduh, iya bisa!
      di tunggu in ya kunjungan sama mbak!

      Delete
  2. ema gak belum lagi cari baju sekolah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat sket ema, takut last2 minute, abis lak stok, elly cari kat alamanda aje!

      Delete
  3. Eh...propoal bonus harus gigih tu - jangan lambat-lambat buat. Lagi cepat lagi baik kan...

    ReplyDelete
  4. Proposal bonus? Kena buat sehabis baek tu....hehehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rietta, proposal aje pun, lulus tak lulus ntah la, tgh doa2 nih, utk diri sendiri dan semua staff....pray for the best!

      Delete
  5. aku baru je beli kasut Alya. baju dah tentu sekolah yg sediakan. bukan main lagi memilih kasut. baru nak masuk 5 thn dah pandai pilih sendiri. yg mahal pulak tu adehhh...

    ReplyDelete

Post a Comment