jumaat dtg lagi!

tq korang yang dtg baca entry...smalam punya entry pasal fareeda tu betul2 byk feedback ekekekekekekeke
tak sangka i tau....tak pernah seramai tu org komen kat entry aku selama nih...tq so much!
korang tau lunch smalam aku pi bank sebelah fareeda tuh, gila ar, masih lagi ramai dok bratur, ntah ada sale ke apa pun aku tak pasti....memang hebat penangan tudung nih! hangat betul sambutan!

later2 aku visit balik semua yang drop by....bz ya amat this week, sorry aku tak jenguk2 korang ye!
will pay a visit later!
salam kenal utk yang first time mengomen!
ohhhh dah jumaat, tgh fikir next week brapa hari aku nak pulun cuti nih!
ekekekekekeke


Never feel sad on losing anything in your life because whenever a tree loses it's leaf, 
a new leaf is ready to takes it's place...

Always say ALHAMDULILLAH! 

Comments

  1. Cuba bagitau den betul2, ekau poie bank sebelah Fareeda tu sebab nak keluarkan duit nak borong tudung tu kah? wakakakakakakakakakkaa..

    Happy weekend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakkakakakka woiiiiii mana de....cam siot la ko nih....happy weekend too!

      Delete
  2. Jumaat terakhir 2012 :) Apa azam baru?

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap last friday for 2012....azam??????
      masih lagi memikirkan keperluan azam itu sendiri!

      Delete
  3. selamat bercuti der...aku hari2 cuti. ngeee...

    ReplyDelete

Post a Comment