perghhhhhh memang mangkuk

mana taknya, aku terpaksa cari pesal ledger aku tak balance bila transfer ke new accounting period!
kijam sungguh!
hanya kerana figure RM79.50!
alhamdulillah aku dpt gak penyelesaiannya....cuma menanti esok hari utk sambung cari claim apa lak berjumlah RM1,262.66...pehal claim ni tak release2 lagi nih!

perghhhhhhhhhhhhhh hoyyyehhhhhh!
dah period.......bila period maksudnya aku tak pregnant!
perghhhhh gila cuak nak matik since last week!
wakkakakakakakkakaa pada yang bakal menambah ahli keluarga, tahniah dari aku ye!
pada yang sedang berusaha, musim hujan ni memang sesuai......semoga segala usaha diberkati!
amin!

Comments

  1. hahaha..happy tu tak pregnant...stress yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy sangat2 kak, sebab merancang ni....tapi dlm merancang pun kdg2 alpa gak

      Delete
  2. kah kah kah...pakcik ekau specialist O&G kan..pi belajar dgn dia " cara cara merancang"..supaya ekau tak stress lagi bila period lewat...wakakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan la, dia bukan pakar O & G hehehehe dia pakar len!

      Delete
  3. hahaha... debar gila dah ko kan elly.

    p/s: husben aku tok bomoh. kalau dia kata belum masa jmp pakar, blm la tu. tak blh langgar pantang larang. nnt lain jadik... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la beb....aku dah tutup kilang ok!

      Delete
  4. Replies
    1. itu sudah semestinya! tunggu anak buah ajelah skang nih!

      Delete

Post a Comment