Susulan WW 12/12/2012

dpt free make over actually
dok ralit beli SKII hari tu....
mula2 malu nak make over, tapi dah FOC apa salahnya kan.....
wakakakkakakaka
memandangkan harga SKII akan naik menjelang 1 Januari 2013, maka aku borong awal2 kekdahnya
lagipun dengan memborong kita leh dpt byk free gift, redemption dan make over cam ni dengan  percuma
promo utk make over ni dah berakhir 9 December baru2 ni kat alamanda, so may be kat kaunter SKII kat tempat lain masih ada kot!
just walk in into SKII counter to find out!




special thanks untuk pakwe yang menaja semua pembelian untuk isteri tersayang walau isteri tersayang amik kad atm pakwe kuar sendiri duit hahahhahahahhahahah
luv u pakwe (eleh tak taja pun, aku still super duper sayang kat pakwe)
disebalik tabir...biasalah pakwe aku ni suka tul berdrama

apa pun aku puas hati dengan pembelian berskala besar kali ni, byk free gift dpt, byk product redemption dpt.






 apa pun aku puas hati dengan pembelian berskala besar kali ni, byk free gift dpt, byk product redemption dpt.
cumanya komen aku untuk make over nih!

  1. baju yang disediakan sangatlah tak cantik.....ntah apa2 je aku rasa, dan byknya cardigan aje, seb bek aku dtg ala2 melaram hari tuh, sebab budget baju derang mesti tak sesuai utk wanita berhijab
  2. bila dia make up, langsung tak bersihkan muka dulu, pakai foundation ke atau lain2, terus dia wat make up area mata, pas tu loose powder pakai brush, lipstick. Untuk beberapa jam amik gambar cun la muka tuh, tapi bila kita dah berpeluh, tak cantik ok! dan disini aku rasa sungguh tak ikhlas ok!
  3. sebagai seorang yang mempunyai ketinggian 170 cm, aku rasa tempat bergambar yang disediakan adalah sgt diskriminasi utk org yang tinggi cam aku.....cuba tengok gambar 1st dan 2nd tuh....tak cantik, sebab bayang2 tu nampak di muka aku.....dan bila korang tengok gambar ke tiga, tu aku rendahkan sket badan aku untuk dpt angle yang sedikit baik, itupun masih tidak memadai.....pada aku gambar yang aku duduk adalah lebih baik hasilnya
apa2 pun, aku tak pasti kat kaunter SKII tempat len mcm mana, komen aku adalah berdasarkan kaunter yang dibuka kat Alamanda ye!

dah cun2 jom la kita dating sama2 kan pakwe....
tak kemana pun pi makan ringan2 sambil wat aksi ringan2 je
lepak kat chakri express borak ntah apa2




 thai tea
 first time sangat masin, aku suh dia masak len wakakkakakakak
kali ke 2 baru ok sket
ni cheezy crab
sekadar minum petang saja
abis bedal semua ni, terus balik umah.....
jenuh la plak nak cuci muka nih
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Comments

  1. *kelip2 mata* tgk sk11 idaman wanita tuww..bertuah badan dpt tajaan begitu.

    all pic adalah superb..kesalahan kecil tu dimaafkan sbb awk dimata sy mmg lawa tangat-tangat..mesti pakwe suka tgk sesekali makwe melaram ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mamy....semua ciptaan Allah cantik di mata aku....byk produk, tapi aku ni dasar malas.....tak disiplin pakai hahahahhaa

      Delete
  2. wah!!! cun gitu..dah gaya model elly

    ReplyDelete
    Replies
    1. adessss...lom layak lagi....setakat gaya leh le...tq sis!

      Delete
  3. cantik2. hahaha... gambar last tu mesti muka dah berminyak kan elly? sebab tu ko greyishkan ia. betul tak? muahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xla, saja nk highlightkan tudung baru hehehe

      Delete

Post a Comment