Susulan WW 19/12/2012

pasal WW smalam ekekkekekekekekek, tetiba rajin sampai terlebih2 lak entry utk smalam...mentang2 WW

pi Guardian, saja kaki gatal melangkah nak masuk, tetiba mata nampak benda alah ni
OMG cutenya box dia.....beli kerana boxnya yang cute itu...seketul RM14.88
budget lagi 10 tahun aku  leh jual as harta karun
ni special edition for Christmas ye!

ni snickers
dlm box ni adalah snickers yang di pek kecik2 cam yang 3 ketul tuh...sebenarnya ada banyak ketul, tapi semua dah park dalam perut aku
ni M & M's plak
M & M's dah abis gak dimakan, so aku wat letak magic pen aku kat opis ekekkekekekekeke
ni plak twix
betul2 tinggal seketul wkakakakkakaa
ni plak hershey's yang milk chocolate plak....coklat dia bulat2 kecik ala2 taik kambing ekekekekekekkekekeke
saiz just nice cam ala2 business card, sangat handy
lupa lak brapa harga yang nih, tapi x sampai sepuluh hengget la
coklat dia dah abis aku bedal, dlm dia cam tu, just slide to open
ada lagi satu sebenarnya hershey's dark chocolate, tapi ada tertinggal kat umah...hehehehehehehe
yang tu kalau korang nak tengok, korang pi la guardian sendiri ye
makan coklat = terapi stress
ye ke?
ntah la....tak de effect pun kat aku!

Comments

  1. cantik siot! nak terjah guardian la....collector's item ni..

    ReplyDelete
  2. ada lagi ke beb...jenuh aku cari kalau nampak guardian skang nih, sebab assistant aku nak gak.....kalau ada bgtau aku kat mana ye!

    ReplyDelete
  3. Waaa.. Byk nye daaa park dlm perutmu... ! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. park pastu dia kuar balik dari parking nai hehehehehehehehehehhe

      Delete

Post a Comment