Susulan WW 20/12/2012

dpt satu surat cinta dari PDRM beberapa minggu lepas.....
dlm surat tu ada tertepek skali gambar pakwe yang budget handsome dan cool tengah memandu.....
perghhhhhhhh terus masuk MYEG ok utk check!
mula2 masukkan IC aku utk check.....
tu dia kuar dua2 keta yang beli nama aku, ohhhhh ada 3 saman ye!
tengok2 semua saman tu ada gambar jejaka handsome tengah memandu dengan coolnya!
amboi2 sedapnya anda memandu kereta saya dengan kadar pecutan yang tidak sepatutnya!
saya potong elaun anda bulan nih!

so tawaran saman RM150 utk setiap saman, berbanding RM300 harga sebenar.....

BJD1679 tu memang kereta kesayangan dan pelbagai guna, byk tul jasa....kalau nak ke KL especially keta ni lah jadi rebutan, senang utk merempit, mencilok dan memakir.....sampai kdg2 jadi rebutan ok!
WVH1661 tu jarang2 bawak sebab besar sangat.....so biasanya pemanduan keta ni akibat tak sedar diri, syok aje kaki accelerate....sedar2 dan 140 wakkakakakakkakakakkakak

amik ko ada 3 saman
pakwe kata tak yah bayar sebab AES adalah tak sah.....tah la tak tau la kesahihan berita ni
cite pasal bawak keta, aku pun sebenarnya kaki merempit gak, tapi aku suka merempit malam2, which aku rasa kurang la polis nak tahan aku kat highway wkakakakakakkakakaka 
pas tu, kalau BJD1679 ni aku tak brani nak merempit sangat, sebab keta ni kecik dan ringan, kang mau ngan aku2 skali terbang kat highway.....selalunya aku guna keta pakwe nak merempit, tapi so far dah hampir 4 tahun aku merempit guna keta pakwe, tak pernah lagi aku kena saman, tapi dia dah 2 kali kena saman drive keta dia sendiri....pelik tol!
aku memang suka merempit.....nak wat camner, abis grad aje, dulu aku kije ngan company keta sewa, so mcm2 keta aku drive, pas tu kawan2 kerja semua lelaki, derang yang ajar aku camner nak bawak keta dalam KL ni dan sampai on time bila jumpa customer......perghhhh memula memang jahanam keta syarikat aku lanyak, geleng kepala boss aku, boss pun takut nek keta ngan aku, tapi sebaik aje status P tamat, boss angkat ibu jari kat aku....tq boss,  sebab upkan skill saya bawak keta!
bila dah ada keta sendiri, pakwe lak beli keta yang terbaik utk gua merempit, apa lagi......wakakkakakakakkaa
sendiri mau ingat la kan!
so korang bebawak la check saman tu ye......ala duit saman tu pun utk pembangunan negara kita gak wakkakakakakka (ayat nak sedapkan hati camtu la)
happy thursday all....malam ni malam jumaat kan (tetiba je) wakkakakakakakakakkakakaka

Comments

  1. Replies
    1. sesekali sis layan rempit, best gak, try la!

      Delete
  2. jgn igt merempit malam2 takde speed trap..den pernah kena tahan speed trap pukul 11 malam tau!! hampeh..hahaha..Area h/way PLUS dari Kulai ke JB..ngam ngam exit tol Skudai, berderet kereta kena tahan..Polis area JB, Pagoh mmg gigih okeh buat speed trap malam malam...wakakakakakak

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh aku pun pernah kena skali kat exit tol skudai tu jam 1 pagi wakkakakakak polis tahan mintak autograf, kelas weiii feeling2 artis dah aku

      Delete
    2. polis kita on duty 24 hours beb.....kang dikata makan gaji buta plak!
      tapi bila derang buat kije betul2, kita kena saman, kita maki lak....tetiba confuse ngan diri sendiri wakakkakakakakaka peace yo!

      Delete
  3. Sayangnya nak bayar saman duit tu.. Lain kali jgn bwk laju eh..bwk cepat xpe..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sayang, sebab tu sampai hari ni lom bayar2 lagi saman tuh ekekekkekee

      Delete
  4. ekekeke.....kaki rempit gak elly nie upenye...hehehe...

    PSSS...ada rezki t jmpa la...rietta kerap juga trun KL...haah cuti cuti m'sia...sj nk jln jauh sket...hmm...AA lew tu...delay....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali rietta, nanti rietta turun KL kita rempit sama2 nak ekekekekkekekekkee

      Delete
  5. nasib baik namaku bersih....heheh,,tak ada saman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke nih! bagus2 teruskan sikap anda!

      Delete
  6. bayar der. aku kena saman ekor tapi tak payah byr. tak valid.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoh! ko bayarkan la....bleh? ekekekkekekekee

      Delete

Post a Comment