WW - 05/12/2012 tq auntie anong!





Comments

  1. Adik Aryan pun nak juga ye:)
    Oklah yg perempuan warna-warni yg lelaki hitam - pandai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak, kena beli gak,kang gaduh, anyway ni bday present derang dari auntie anong derang!

      Delete
  2. Replies
    1. tq auntie nai, tapi ni utk budak kecik aje, auntie dah besar ye!

      Delete
  3. sgt comel..lg2 tangan kiut yg mengayakan ;)

    ReplyDelete
  4. amboi!!! dapat sorang satu yer...cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah auntie derang bg present sorang satu, tak leh beza2 nanti gado

      Delete
  5. salam...

    yg nama aryan & alysa tu lawa... buat business ni ke?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...tq hanih borhan....tak buat business pun, bday present utk derang dari auntie gojes derang!

      Delete
  6. aku nak jugak. hehehe... ko nak makan ke mata ikan kat tekak dia? aku masakkan utk ko ek? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakkakakakak ko tak leh,ko dah tue, ni utk budak2 je

      Delete

Post a Comment