2013

bismillahirrohmanirrahim......

insya Allah, memulakan tugas utk hari pertama di tahun 2013....
ekekekekek...sedikit lambat dan terhegeh2 nampaknya disitu!

menguruskan anak2 sekolah.....sambung MC lepas terbongkang akibat demam 
jangkit berjangkit antara satu sama len kat umah nih....menyaksikan pakwe org terakhir yang tewas!
masih lagi berselubung dlm selimut nampaknya pakwe tuh....
suh pi klinik tak mo, bedal ubat aku gak....dah la ubat aku semua ubat terkawal.....stok abis....wat muka sardin pi klinik balik, mintak beli ubat yang sama...gagal disitu....menggunakan kuasa veto sebab doktor tuh member pakwe....wat muka sedey sket, dpt la beli ubat terkawal wkakakakakakakkakaka (sila jgn marah ye doktor2 di luar sana)

apa pun, kena kije gak laki bini ni....sebab dah 7 hari tak masuk opis....kang abis sangkut urusan2 kat opis lak wakakkakaka
gila ar beratus email dlm inbox nak kena baca.....
lusa pakwe nak pi balik kampung kat indon nun....kali ni lama barangkali, katanya mau ke surabaya, jakarta, kalimantan, tarakan dan ntah apa2 lagi nama tempat yang aku pun dah tak ingat......
wat kije tak pe, jgn wat benda len udah ye pakwe!

tak tau nak cite camner aku rasa, kije bersusun.... dateline melambai2, badan lom fully recover,  tak tau mana satu aku nak wat dulu.....
yang pasti, tempat pertama yang aku pi, adalah blog ni, yang boleh aku luahkan segala apa yang aku rasa, sukati aku la kan, blog aku!

mana yang tak terlawat tu, sorry la, nanti free pasti aku lawat, yang rajin dtg sini tq so much!
permulaan 2013 yang bercampur aduk bak rojak yang diletakkan pelbagai pilihan bahan2nya! 
dengan pelbagai rasa yang seimbang jua!
have a good day everyone!



Comments

  1. Replies
    1. mcm2 feeling ada ekekekke will update later ascil....sebab balik holiday semua kong! wakakkakakakakaka

      Delete
  2. tak apa. slow la. janji ko sht. kerja tu tak ada sape blh tlg melainkan ko dan ko jugak adanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm siot kan statement ko, uwaaaaaaaaaaa

      Delete
  3. Takpe...rojak itu sedap! Have a nice monday...

    ReplyDelete
  4. happy new year.
    semoga cepat recover mcm biasa take time k ;)

    jauhnya perjalanan pakwe awk ya..harap semua di permudahkan segalanya.amin.

    ReplyDelete
  5. have a goodday elly...moga cepat sembuh...buat kerja jangan smpai mkin demam dah lew....

    ReplyDelete

Post a Comment