ada gua kisah?

remove gua?
pesal baru nak remove?
pesal ko tak remove gua lama dulu?
sebab nak skodeng aktiviti gua, nak skodeng samada gua ngumpat lu?
bila lu skodeng2 agaknya tak nampak langsung kan gua ngumpat lu, tu yang lu baru nak remove gua?
lu aje yang tak berhenti2 meroyan sana sini, canang tah hapa2 kat satu dunia!


ko ingat gua tak de kije ke? byk lagi kerja berfaedah gua nak buat!


p/s:  entry ni adalah luahan hati aku aje.....sebab blog aku adalah salah satu medium utk aku luahkan apa yang terbuku di hati, sebab dah zaman moden ni, tak men la tulis dlm diary mcm aku masa kecik dulu.....

tak paham ngan sesetengah insan yang mcm kurang kije layaknya!
tak de kije, pi join kerja2 sosial tu lagi bagus ok!

Comments

  1. Eeeee btl lar aku pun tak suka dgn org yg tak pepasal cr mslh dgn aku. Hidup mau gembira maaaa....ni yg suka cr gaduh aphal??
    Sian ko elly....sabar ek. Ignore jer org gitu. Bkn rugi apa pun. Sdgkn hilang ipad pun ko ok jer kan...ni plak mslh gini kan..tehehehe... ok x perumpamaan aku??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cool aje, apa ada hal pun kena remove....mungkin aku bukan kawan yang baik utk dia....amboi teacher perumpamaan ko bukan men kan!

      Delete
  2. Replies
    1. tq kerana memahami yang blog aku adalah tempat utk meluahkan isi hati wakkakakakkakakaka

      Delete
  3. Replies
    1. ntah la ..... tak tau pesal dia remove den

      Delete
  4. Ouch! That hurts.. Heheh.. Lek ar weh.. Bior ler .. Janji kita happy? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la hurts mana pun....cuma pelik bin ajaib la....i always happy je! tak yah fikir masalah sangat, dah sah2 masalah tetap akan jadi masalah!

      Delete
  5. Haah...mmg ada org cam gini...kije berlambak xmo buat....pastu kepo hal org...cnang sana sni...

    Psss....ada org pggil ngaku, sengkuang cina...gatal mlut p citer ngn bonda...pastu cari serata alam xjmpa...dh nyesal...terkilan....huhuhu...tetap nk jugak cr utk bonda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarkan aje dia rietta, kang dia penat dia brenti la kan....hehehehehhehehe
      wah cam tu kena cari gak utk bonda tu rietta...good luck!

      Delete
  6. takpe luahkan je yang..
    ai sudi baca luahan awk ;)
    lekkk tau .. biarkan je dia terjun dgn labu-labinya~

    ReplyDelete
  7. nak tanya la, kalau friend FB remove kita, kita dpt notification ka? den tanyo pasal ekau kena removed...ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de notification, tapi bila kita ziarah wall dia, tetiba dah leh view wall dia akakakkakakakkaka arghhhh dulik apa den kena removed pun....dulu pun dia removed den, pas tu terhegeh2 add den balik, skang ada den kesah dia removed den balik???????
      kira kontra la kan, den add ekau, dia remove den wakkakakakakkakaka

      Delete
    2. Sampai salah type aku ni, bila kita pi wall dia, kita dh x bleh view wall dia, tgk2 kena add friend, tu tanda kena remove la!

      Delete
  8. tak kisah..sebab ini blog sendiri punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, itu kata ema, kata org len mungkin berbeza kan.....kikiki

      Delete

Post a Comment