aktiviti hari ahad

Mari memborong di GM Plaza Klang hahaha
Takkan la sini  aje kan.......kikikiku
Tunggu next update!

Comments

  1. Kita pun suka ke sini. Best! Mcm2 ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnnnnnnnn mcm2 ada! sayur ikan udang sotong je tak de hehehehhehe

      Delete
  2. bestnya awk!
    kita pun teringin nak menyampai ke sini.
    tp ntah bila pun tak tau lah..

    takpelah dpt baca stori awk ke sini pun jadilah :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. just name it, semua ada, ikan sayur udang sotong tak de la beb! yang best harga borong tau! murah2

      Delete
  4. Replies
    1. tak la sakan, cukup la utk prepare bday anak sambut kat kindy

      Delete
  5. hmmm...nie mesti borongn sakan nie....bestnye sopping.....sukeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la sakan, memadai utk keperluan heheheh tapi ada gak belian yang terbabas hahahhaha dasar org pompuan mata tak leh kawal tau

      Delete

Post a Comment