cant wait!

anak2 dah start sekolah, baru ada masa nak bawak derang cuti hahahaha
hahahahha dah itu je week yang aku free pun, plus not too peak period la nak book hotel kan!
tak yah pi jauh2 sebab aku malas nak drive penat2, sebab yang penting anak2 dpt mandi kolam

so sepakat ngan pakwe nak pi grand lexis pd aje, sebab dia ada private swimming pool, so lantak anak2 nak berendam brapa lama
aku amik bilik sky pool villa....  package utk 3 hari 2 malam

  • Size of unit - 1,216 square feet
  • Number of units - 32 units
  • Tower Block
  • 2 king size beds
  • Can accommodate 04 persons
  • Private swimming pool with garden
  • Dry Kitchenette
  • Separate bath and toilet
  • Rain shower
  • Wall mounted hairdryer
  • Mini fridge
  • In-room safe box
  • Astro - 19 channels
  • 42" LCD flat screen TV
  • Coffee and tea making facilities
  • Electric kettle
  • IDD telephone
  • Ceiling mounted air-conditioner
  • Ceiling fan
  • DVD player
  • Microwave oven
  • Iron and ironing board (upon request)
  • Bathroom weighing scale
  • Umbrella
  • No pets allowed in rooms
aku choose package nih:
Book and stay Minimum 2 nights, and enjoy long stay promotion with 15% discount from Best Available Rate:  depends la pada package yg dipilih, package aku  lebey kurang RM1,500 la utk 3 hari 2 malam
refer kat SINI

so this is the room, ada 2 king size bed....muat la kot kami anak branak wakakakakkaka
akan standby toto jika perlu, sebab dia tak de servis utk extra bed....poyo tul la!

so ni yang paling penting, private pool, aku siap amik yang berbumbung, standby kalau ujan, anak2 masih boleh terjun tiruk tanpa halangan hahahahhahahahhaha
korang berendam la sampai kecut ye!
aku pun tak la jenuh nak berkampung kat swimming pool aje, so senang la sket......

semua gambar ihsan dari google sana sini ye....nanti aku dah check in aku amik gambar real kasi tepek plak, tgk sama tak hasilnya....wkakakakakaka
petang ni, amik alyssa balik dari sekolah, terus kezasssssssssssssssssssss
happy weekend everyone!

Pssst: aku demam, smalam dr bg mc hooyehhhhhhhhhhhhhhhh
Aira ngan aryan pun sama!
Camner nk berendam?



Comments

  1. Owh, heaven.....! Masa mandi baek demam tu, tapi lps tu mmg 2 minggu gak la ada risiko nak demam lagi... ^_^ happy vacation!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe kalau mandi manda memang sihat sokmo!

      Delete
  2. wahhhh ini mesti tempat yg blogger irine nadia pegi dgn husband dia tuu.cam best je nak swimming,takde sape kacau.

    happy holiday sis! =)

    ReplyDelete
  3. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga, tq dtg singgah sini

      Delete
  4. wow! sungguh luxury! happy vacationing

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti elly.....gasak lew demam pown....cutikkkkk jugakkkkk....huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Happy holiday elly ;)
    balik nnt letak pic banyak2 tau..
    biar sy jelesss melampau..
    ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mamy....i will....ekekekekke ntah bila nak terup entrynya!

      Delete

Post a Comment