it's aira 5th bday!

How time flies....
Aira dh 5 tahun
Happy bday anak mama dan papa
Semoga pjg umo, murah rezeki, dirahmati, diberkati dan semoga cita2 dan impian tercapai
This is my cake!
This year aira request cake strawberry short cake
Tempah ngan kawan sekolah, mak juju!
Seb bek ada kawan sekolah yg pandai buat kek, leh order last minute kan!


Share ngan adik dan kakak


Video aira tiup lilin!


Comments

  1. Hepi bday, aira dearest... ^_^ comey nye kek.. Tuannya pon...

    ReplyDelete
  2. happy birthday aira.
    kek awk sgt cantik!

    untung mama ada kawan yg pandai buat kek.

    ReplyDelete
  3. hai aira...hepy besday :-)

    semoga jadi anak yang baik.

    ReplyDelete
  4. Happy birthday aira....sgt comel si aira nie....eehhhh rietta pown dolu dolu jaman tewcik tewcik minat stoberishotkek jugak....skank dah tua mnat pown dh kurang....

    ReplyDelete
  5. Besarnya birthday cake aira!!
    Happy birthday aira...be a good girl yer sayang :-)

    ReplyDelete
  6. hepi besday girl
    semoga jadi ank yg solehah ye

    cantik kek besday dia...

    ReplyDelete
  7. happy belated aira. auntie ni tak brp nak sht lagi der. pandai kwn ko buat kek. cantik.

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday Aira..

    Aira ni ikut muka ekau kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? ada kata muka aku, ada kata muka pakwe, ada kata cam muka nenek belah papa dia, yang pasti antara 3 org anak, dia sorang aje yang putih melepak, hasil bedal soya bagai nak rak masa mengandung....tu yang kalau org tengok, semua tanya nape muka dia len dari adik ngan kakak dia .... kesian aku tengok kadang2 tuh bila org tanya dia cam tu, takut dia rasa len dan rasa rendah diri tau!

      Delete
    2. must be someone in either your line, or your husband line yg ada carry gene putih..thats genetic laws.

      Delete
    3. ye le genetic la kan.....tapi yang aku tau, asal usul kejadian dia, bila check ada 2 line wkakakakkakakakkakakakkaka

      Delete
  9. wah.. besarnya kek.. hepi besday aira

    ReplyDelete
  10. assalammualaikum,boleh tnye tak ? alamanda tu kt mane ? sye nk beli baby alive jugak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      alamanda di putrajaya
      kalau nak senang beli
      pi aje toys r us
      confirm ada

      Delete

Post a Comment