ko ada?????????

tinggalkan dulu cite aktiviti time weekend....saja peram kasi umpppphhhh sket!
layan cite len palak!

akhirnya dpt gak aku benda alah nih!
member tokey shell, wajib la aku guna talian hayat utk dptkan collection nih!





tq kerry, kalau shell ada wat cam ni lagi aku org pertama yang book ok!
sebelum ni aku dpt collection kereta ferrari, siap ngan garage gak hikhikhik juga melalui talian hayat yang sama
tapi tq banyak2 gak kat adik aku yang akhirnya berjaya dibuli utk pasangkan lego ni sampai siap wakkakakakakakkaka harap akak ko nih....ntah zaman bila agaknya siap!
kuikuikui ko ada??????????? (gila statement eksen nak matik)

Comments

  1. X aci..aku ado tp x complete..nureen main n tanggalkannyer..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu aku dptkan ngan garage skali, sapa usik aku piat tinga

      Delete
  2. Ado...cuma yg kuning tu dah jahanam ank main..uhuhu....nak cari ganti nnt...

    ReplyDelete
  3. weehhh..tak aci la....org lain gigih kumpul satu satu tau...wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala memula aku kumpul gak satu2, tapi memandangkan talian hayat ada kan, so gunakan la wkakakakakakaka sila jgn jeles!

      Delete
  4. xde....huhuhu...mak aii...complete set....siap garage bagai....sukeee......

    ReplyDelete
    Replies
    1. complete set tu yang baru best....klu bli stu stu, pastu miss, alahai....xsuka xsuka...

      pss....sabtu p ronda ronda cuci mata...ahad p jmpa bonda...hehehe....

      Delete
    2. sebab tu elly pakai talian hayat utk beli heheheheheheh
      amboi bestnya jumpa bonda kan!

      Delete
  5. Kalau dah minat tak ada talian hayat pun akan dibeli/cari juga elly...

    ReplyDelete
  6. Huhuhu berlagak nak mamposs punya statement. Tp jeles wei...aku nak gak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakkakakkakaka TA....ko tak de ye wkakakakakkakakakaka

      Delete
  7. wahh mmg jeles!
    hehe

    seronoknya dpt kumpul koleksi camni
    bila penat2 keje tgk benda yg kita minat
    hilang penat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mamy....aku mmg suka benda2 cam ni! tak dpt beli yang betul, dpt beli model dia pun jadi la!

      Delete

Post a Comment