mari layan tarik2

ari ahad, lps balik dari SINI

gigih ko nak makan kat sini....padahal tak de la lapar mana
hari tu aku pi, tapi penuh gila restoran ni...langsung tak de empty table...alhamdulillah kali ni byk meja kosong hehehehehehhe
gigih aku ngan adik aku si pyan tu pi!

ramai blogger up cite kedai nih.....mee dia kalau kita order baru dia buat....
for first time dtg, aku pun tak brapa tau la menu pe nak order 
belasah je order, dengan cadangan makan kongsi ngan adik aku, sebab aku tak brapa lapar time tuh
ni lamb ye tuan2 dan puan2...sedap benda alah ni, ngap2 tetiba licin dah pinggan wakkakakakakakaka
lupa lak nama mee nih....tapi bleh tahan sedap la!
tu dia fesyen mee pilihan kitorang
mee tu kan, kalau kita order baru dia buatkan.....kagum aku tgk dia buat mee tuh, jakun la kejap....bila tgk cam senang aje dia buat, dalam hati, eleh cam ni aku pun leh buat hahahahahhahahahahaha
layankan aje video ni, camner dari doh yang besar tu leh jadi mee yang halus
baik2 tengok, jgn sampai ternganga mulut, lalat masuk 
hahahahhahahahaha

Comments

  1. teringin gak nak jejak kedai nih lepas baca review blogger.
    lagi nampak menarik hatiku
    lepas baca entry awk meronta2 mahu kesitu..
    nntlah satu hari nnt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul mamy, disebabkan nak tgk sangat camner dia wat mee la menyebabkan aku sampai gak kat sini....tapi not bad, menu dia sedap!

      Delete
  2. Bestnye...xpernah lg mam mee yg macam nie....lamb tu pown nmpak yummy....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamb tu sangat sangat yummy....next time ada peluang rietta drop by ye!

      Delete
  3. Tempat kakak tak adalah elly. nampak menarik juga sebab bila order baru buat - betul-betul baru kan..

    Kalau di China banyak restoran style macam ini kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah la kak, tak mampu nak sampai China, dpt makan kat sini pun jadilah, feeling ala2 kat China je hehehehehehehhehe

      Delete
  4. Assalammualaikum

    i've been there.mee nya mmg sedap

    best2! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnnnnn boleh repeat lagi kan!

      Delete
  5. indeed,lamb tu sedap
    kami mkn ber 2 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun makan berdua....next time dtg nak makan lagi

      Delete
  6. hrtu ada msk JJCM kan? nk g cuba ntah bila agknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah, ada masuk JJCM....not bad! sedap!

      Delete
  7. Replies
    1. nai, dari umah nak ke sini tak la jauh mana heheheheheh nak date ngan kita pun bleh

      Delete
  8. ini dah kat rumah...ema dah banyak kali pergi..cik abang dah jatuh cinta dengan teh herba kat sana...dulu, diaorang uli tepung pakai tangan..sekarang pakai mesin..tp mee tarik tetap pakai tangan...

    ReplyDelete

Post a Comment