holla monday....jom gelak2 di hari isnin yang mulia ini

wakkakakakakkakak 
meh ar gelak ramai2 secara berjemaah

motif????????
ni gambar aku beberapa minggu lepas tau......

ni plak gambar aku tahun 2045
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wakakkakakakkakakkakaka
cun tak?
ntah panjang umo lagi ke tak kan.......jumpa ke tak tahun 2045 tuh
wakkakakakakka
harap2 gigi aku still penuh cam tu la....wakkakakaka 
agak2 pakai SKII secara intensif dari skang leh kurangkan kedut tak???????
gelak la weiiii tak herannya aku
wakakkakakakakakkakakaka
selamat memulakan tugas di hari isnin
(ni la padah bila dah cuti lama, mula la otak jadi tak brapa nak centre)

tgh fikir nak wat teka teki tekuk ke tak nih?
sapa mau teka teki tekuk???????

Comments

  1. comel apa...mesti masa tu dah jadi nenek..nenek cun gitu
    salam kenal..follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha salam kenal gak, tq follow aku!

      Delete
  2. Replies
    1. tq bujal! kurasa masa tu ntah2 gigi semua dah palsu kihkihkih

      Delete
  3. Replies
    1. tq sis....nanti fikir ye, apa teka teki tekuk kali ni plak! tgh cari idea ngan fikir apa lak hadiah nak bagi hehehehehe

      Delete
  4. uiks...cun lg tu...gg still penuh...dagu tetap maintain...alaa wrinkle kat mata jer pown...kasi touch sket....jd nenek vogue nnti...

    ReplyDelete
  5. wakakakaka..2045 umur ekau berapo?
    Selain SK11, ekau cocok lah botox..cocok collagen...baru tegang sentiasa..kah kah kah..

    weh,tq so much for your input regarding my entry today...really appreciate it. Kalau mmg susah, duduk kampung, dan bawak motor secara berhemah tu, I dont bother...Ni yg jumpa pagi tadi, dah la kat tgh bandar, bawak motor bawak anak2 kecik ramai macam tu secara melulu...emaknya helmet tak pakai...bapaknya bawak motor ala ala bawak motor kat bandar kluang tahun 1950an...dia igt jln tu clear, lengang...hahaha

    ReplyDelete
  6. wei masa tu den 69 tahun la dol....gila ar...idop lagi ke idak tuh kan
    welcome, just share ngan korang!
    apa pun syukur atas rezeki dari dulu sampai skang

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tu la tuh...semoga kita semua panjang umo!

      Delete
  8. tetap cun koooo
    harap kita panjang umur bolehlah kita berblogging sampai ke hari tua nnt kot..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha masa tu sibuk la cite pasal cucu kan kan kan kikikikiki

      Delete
  9. 2045! hihihihi kalau 2020 mcmana pulak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahahah nanti bleh cuba wakkakakakakka

      Delete
  10. time tulah nak cari suntikan botox...hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment