korang ada?

sapa ada buat cam ni masa zaman sekolah2 dulu

dulu masa sekolah ramai kawan2 aku buat.....bila derang buat, derang bagi kat aku satu!
aku????????????????
aku tak buat sebab aku org susah, tak sampai hati nak mintak mak ayah duit extra nak buat benda alah ni
ikut hati memang nak sangat2, cantik2 tau design hehehehehehehhe
bila dah kerja, dah ada name card sendiri....
nak bagi kat org pun malu kikikiki
makanya dah bertahun kerja, aku tak pernah mintak buat extra name card kikikikikiki

Comments

  1. pernah ada dulu.... background team bola..

    ReplyDelete
  2. kah kah kah...nostalgia beb kad ni...tapi den mmg takde menda ni...sebab maybe otak den masa kecik2 dulu dah matang, tahu menda ni membazir...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. matang ye.....kikikikiki den pun tak ada

      Delete
  3. Weiiii glemer benda ni dulu. Tp aku xde gak, xdo duit. Aku org susah gak dulu. Lagi satu yg glemer buku biodata. Ko ada? Aku ada! Budak2 sek skang xde dah semua benda ni....asik pegang hset jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku biodata atau buku autograf kan kan kan, aku ada....siap leh tulis ucapan2 kan dlm buku tuh, lekat gambar lagi

      Delete
  4. ada tapi kumpul duit sendri. mana mtk dgn ayah pun. hahaha...

    ReplyDelete
  5. hihihi...ada..ada...dulu igt lagi masa skolah.... tp skrg nie ada lg ker erk?? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tapi lebih cantik designnya

      Delete
  6. ada... hehe.. buat gambar artis lagi masa sekolah dulu.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhhhhhhhhhhhh gambar artis mana la tu ye

      Delete
  7. rietta ada name card elly...masih tersimpan...

    pss....rietta xbuat jugak...dan smpai skank xde name card...ekekeke....

    ReplyDelete

Post a Comment