mari makan tenghari

mee hoon singapore
grilled fish fillet, served with mashed potato, green salad & garlic orange cream sauce
restaurant dekat opis je...wadihana islamic kitchen!
tak nak komen byk2 sebab makanan kat sini tak pernah mengecewakan aku!
nak info lanjut, click aje kat SINI
Sajian Wadihana Islamic Kitchen
Jalan Medan Pusat 2C
3B Curve Business Park
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor D.E.
03-89275540


Comments

  1. Sedapnya... hrni aku mkn roti jerk malas nk kluar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe ni sebab makan ngan boss, kalau boss ni tak de jarang2 gak makan hehehehehe

      Delete
  2. ekau kojo kek Bangi rupa rupanya...tapi rumah bukan kat Bangi kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyo, den kojo kat bangi.....between old town white coffee dan gulatis je opis den....umah den 10 - 15 minit je dari opis kikikikiki jam free!

      Delete
  3. Replies
    1. sedap kak, byk bahan, sesuai ngan harga!

      Delete
  4. adoii pic mkanan kt blog awk semua kebabom!
    lapar terus-terusan perut acik!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sedap....tinggal sumbat je dlm mulut hihihihihi

      Delete

Post a Comment