x besttttttttttt walau latte ngan cake itu best

Blk kije singgah alamanda sbb suka cuci keta kt sini
Sbb kenal mgr dia haha
CNY deco at centre court
Biasa je bg aku, x kreatif langsung
Sementara tu pi dome minum ptg sat. 
Kedai favourite aku
Terkejut sbb menu limited gila compared masa mula dia start business
Cam nk bungkus je lagaknya

Cam biasa order latte RM13.50++
Caramel macademia cheesecake RM13++
Pasni nk blacklist dome alamanda sbb menu ciput, 
xdak variety, 
aku x suka la camni
Frust ok


Comments

  1. air 13.50 tu harus diminum hingga ke titisan yang terakhir... mahal wooo

    ReplyDelete
  2. Biasa kalau dah menu semakin menurun elly tak lamalah tu. Tak mudah business kalau harga mahal tak semua mampu nak membeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk faktor kak, mungkin lokasi, buying power dsb

      Delete
  3. x lama lg le tu. pi stabak le pasni pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tuh.....stabak ajelah kat alamanda nih....bila la coffee bean nak bukak kat alamanda nih!

      Delete
  4. nak kata bungkos, pelik jugak..bukak kat alamanda...kot bukak kat benut, den faham la jugak...bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. buying power is not that good la....ko tgk ajelah dulu, butik archipelago...bungkus beb! dan kalau ko tgk, ko study jusco store location, ko tgk kat mana derang selalu bukak!

      Delete
  5. Replies
    1. price utk makanan dia agak mahal, so pengamatan aku buying power is less, so tak sesuai la kot akakakakkaka lagipun dia nampak too fine dining la

      Delete

Post a Comment