Another PIBG meeting today

Comments

  1. syabas kerana menghadirkan diri ke mesyuarat PIBG sekolah anak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq TA, mesyuarat yang wajib pi saban tahun since last year

      Delete
  2. sempat lagi snapped pic ek.


    p/s: great wall la. great hall tu nama dewan ms aku belajar dulu. hahaha... sengal. thnks beb.

    ReplyDelete
  3. Rajin ko beb!!! Mmg parents contoh...aku lak manjanggg terlepas sbb lupe date ...tahun lepas gitu, tahun ni pun same huuhu sian anak aku ....ok2 tahun depan aku usaha cube pegi hehehehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn rajin tau, ikut hati memang malas, tapi aku rasa bertanggungjawab utk tau apa terjadi kat sekolah anak2 aku nih.....so hanya melalui mesyuarat PIBG kita akan tau perkembangan sekolah dll....ini acara wajib hadir

      Delete
  4. Rajinnye...ramai jugak parents yg xmo pergi metg PIBG....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wajib rajin demi pendidikan anak2 dan sebagai tanda sokongan pada sekolah....masih tak paham nape parents tak mo pi meeting PIBG....tapi komplen sekolah bagai nak rak...dtg meeting cite la!

      Delete
  5. Replies
    1. mmg tak ramai, student hampir 3 ribu, yang hadir tak sampai 150 org....mana hilangnya ibu bapa anak2 sekolah ini

      Delete

Post a Comment