Happy bday PAKWE

"i dont need a perfect one
i just need someone
who can make me feel
i'm the only one!"

happy bday untuk cinta hati aku!
semoga pjg umo (harap2 dpt sama2 sampai ke tua), murah rezeki (i tumpang sekaki), diberkati dan dirahmatinya selalu
wah dpt wahyu nampaknya!
sedikit berjaga2 nampaknya utk aku wakkakakakakakkakakakakka

aku tak tau nak bagi dia hadiah pe...so seawal tahun 2013, aku dah tanya dia, nak bawak kapal terbang tak?
wakkakakakaka bukan pe, takut kang booked bagai tetiba dia gayat lak, dah rugi
akhirnya aku gak yang enjoy

so inilah hadiah khas utk pakwe this year
hope you enjoy your flying experience!
i will be your passenger tomorrow!
tetiba aku lak tak sabar2 nak terbang esok
kah kah kah
will share our experience later

esok gua cuti sempena bday boss ye!
dan aku rasa next year aku nak propose kat board of directors, bukan setakat bini boss aje cuti, ngan staff boss skali cuti sempena bday boss
agak2 brilliant tak idea aku????
kah kah kah

Comments

  1. Selamat Terbang Tinggi, weh.. Aku dgr pon gayat. Ngeee.. Happy Birthday to your BF and Happy Everyday for you. Love, Nai.

    ReplyDelete
  2. Salam elly..hepi besday utk en pakwe..nekcik doakn semuga panjang umur...murah rezeki dan ceria di dunia dan bahagia di akhirat bersama insan insan tersaysng......lepas ni hadishkanlah kapalterobang....nekcik nak tumpang...hi..hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam nekcik. Tq atas doa2 tu. X mampu beli kapalterobang. Mampu terobang je kikiki
      Hadiah kapalterobang kertas bleh le kikikiki

      Delete
  3. Happy Birthday urk pakwe awk.

    ni yg tak sabar nntkan next entry.
    happy holiday yer yang :D

    ReplyDelete
  4. Hepi besday utk Pakwe ya. Semoga kekal bahagia selamanya..Amin

    bestnya..dpt terbang :D

    ReplyDelete
  5. naik eroplane spesis apa?
    berapa jam terbang?
    ada sekali ke pakej stewardess yg sexy menemani?

    kah kah kah

    Happy Birthday to your husband ;)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday utk tuan punya bdn....weiii, nek kapal tobang bawak sndiri....errr, pilot btul xde ke? Ngeri plak klu rietta bwk sndiri...

    ReplyDelete
  7. happy birthday utk dia...wah! kellasss! hadiah birthday...sbenar elly yg nk tompang sekaki tu kah!kah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis...eh camner sis tau wakakkakakaka

      Delete

Post a Comment