kenduri doa selamat, alhamdulillah mak ayah selamat mengerjakan umrah

seb bek ada caterer yang sangat reliable
bagitau aje, semua beres...
masakan pun sedap!
apa ada hal
(ni la akibat terror sangat masak)

menu utama nasi
 
tenggiri asam pedas

sambal goreng
ayam kari
sayur kubis panjang + carrot masak air = aku masak ok!
mee hoon goreng tauchu
kuih apam jiran sedekah
cara berlauk
karipap
pavlova, cousin buat dan hantar
red velvet cup cake, tempah dari kawan sekolah menengah hehehehehhe last minute order, seb bek dia sudi buatkan

agar2 labu, mak buat
of course air bandung soda, org johor katakan
air teh o, yang warna cerah sket tuh, teh o peria
alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar
tq utk semua yang dtg, semoga ada kesempatan kita ke sana!

Comments

  1. Alhamdulilah..semoga dipermudahkan urusan kedua
    ayah dan ibu disana...Mak mertua saya dan adik ipar akan pergi minggu depan...pergi umrah...

    Air bandung...mmg sedap kesukaan saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ainnoraini....semoga mak mertua dan adik ipar selamat pergi dan kembali...sedap kan air bandung, nak2 bandung soda

      Delete
  2. sedapnya pavlova tu...tergoda tgk!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.....red velvet tu nampak sedap...eeeh teh peria?

    ReplyDelete
  4. lauk tipikal johor...
    -bandung soda
    - asam pedas
    - sambal goreng


    best wooooo..
    den dah la tak makan lagi ni...

    ReplyDelete
  5. Salam elly..takde lebih ke...courierkanlah kat Nekcik ni sikit..

    ReplyDelete

Post a Comment