meh skodeng secara berjemaah!

alhamdulillah selamat parents dan mak mertua kembali menunaikan umrah
semuanya okay, cuma mak mertua selsema sket
mcm2 cite derang kongsi, tapi yang pasti nampak jelas kegembiraan derang dpt jejakkan kaki ke sana

aku tak de kirim apa2 kat derang kecuali doa
tapi dah nama mak bapak mak mertua kan, ada je buah tangan utk anak2
jom tengok apa yang ada

of course la kurma!
sedapnya aku makan! best2
nyesal tak kirim buah zaitun kat mak tau!

kismis....besar2 kismis dia
kacang gajus masin
kacang apa tah nama dia, lembut kacang ni
coklat, kurma salut coklat dll




air zam2....sedapnya
cawan cute tu beli kat sana, teko tuh tak la ye
minyak wangi


key chain
kompas
tasbih digital
piring utk hiasan atas meja
cincin dan gelang
wonder ada jual tak gelang mekah yang lilit2 tuh lagi....lupa nak tanya derang ada jual lagi tak
aku pilih kaler nih
cincin hikmat level 9 kikikikikik (saja aku bg nama tuh) wakkakakakakka
tasbih & kopiah
sejadah, aku dpt 2, mak bagi 1, mak mertua bagi satu kikikiki
jubah dari parents dan mak mertua
pakwe dpt 3
aku dpt 2
alyssa dpt 3
aira dpt 2
aryan dpt 2, ni model jubah, 3 hari berturut2 siang malam si aryan pakai jubah, tak mo baju len katanya



so mcm2 ada kan!
kalau dulu2 gelang mekah, celak mekah, inai mekah is a must!
bila ekonomi makin berkembang, semua tuh kita bleh dpt walau tak ke sana....brg2 pun dah byk pilihan utk di beli dengan berbagai2 design dan improvement




Comments

  1. suka coklat mekah...walau sedikit manis.....comei la cincin ngn gelang tu....teringat gelang lilit dulu...rietta masih smpan stu warna hitam arwah nenek kasi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelang aku yang lama dah patah huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. tak la byk mana, byk jenis tapi sket2 je kuantiti dia

      Delete
  3. Cincin tu dulu masa kakak ke sana pun kakak ada beli. Ada set dgn gelang dia elly. Cantikkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak beli yang satu set tu, satu aje kak, len2 dia beli cincin aje

      Delete
  4. Salam elly..wa bahagialh dapat banyak buah tangan dari Mekah..takper ambik barkat Tanah Suci tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sangat nekcik tanda derang ingat kita kan, amik berkat, mana tau rezeki dpt ke sana kan

      Delete
  5. buah tangan dari mekah bezanya bila dapat.
    walau kt sini ada jual tetap nak gak dari sana..
    boleh amik berkat gitu :)

    cantiknya jubah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu mamy, tetap len gak, cam air zam zam, walau byk jual kat pasaran, tetap nak yang di bawak fresh dari sana

      Delete
  6. banyak dpat buah tangan dari sana..bertuah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ema, ingat derang kat aku sekeluarga

      Delete

Post a Comment