Pesal bil loyar mahal? Bkn agreement copy paste ke?



Comments

  1. Batul jugak kan... dah tentu2 apa yg dorang buat tu copy paste semuanya just tukar apa yg patut jerk.. mmm....

    ReplyDelete
  2. Tu la pasal. Menyampah den. Dah la penuh fine details, penuh with law jargons...Jgn harap la depa nak terangkan sebijik sebijik...Den punya profession jugak lah yg consultationnya murah...yg selalu kita spend time kasik terang kat orang sampai paham..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak explain pe pun, harap den la sendiri nak baca, pastu suh den sign sana sini, lenguh tangan menyain, kalau kita tak de kesedaran nak baca, haram la tak tau pe dlm agreement tuh......at least cite la, assume kita tau semua.....inilah kelemahan lawyer2 kita nih....mampus aku kalau si nai baca nih kakakakakkakakakakka
      wei dan2 la nak puji profesion sendiri kan.....eleh bukan semua dr cam ko la, ramai gak yang charge consultation meraban, ubat meraban, consultation pun tak semenggah mana....tak semua ok, segelintir sahaja!

      Delete
  3. Ha'ah. Ntah apa2 kaaan lawyer nih..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak puan lawyer dh muncul! Kikikiki

      Delete
  4. Haah...lawyer fees mmg mahal....tpi rietta suka ngn stu loyar nie...bukan suka dia larr...suka ngn cara dia....rietta bleh byr ansuran tiao bln xkurang rm500....mmg baek...senang kerja ngn dia...

    Btulll tu doktor mmg akan citer smpai pham...sama mcm sekgu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kawan lawyer lebih baik kan, derang leh advise atau tolong clearkan mana yang kita tak clear sangat, yelah, dokumen tebal bagai nak rak, mana la sempat nak baca masa jumpa lawyer tuh, dah la gitu, lawyer lak sibuk suh sign2 kan....penyudahnya redha + tawakal, sebab kita pun lom tentu bahasa lawyer guna tu kan....tinggi sangat standard, aku ni tak la terror nak baca sangat kikikikiki

      Delete

Post a Comment