tahniah utk satu2nya pemenang

dengan rasminya aku nak umumkan pemenang teka teki tekuk 2
sorang ajelah yang dpt bg 3 jawapan yang betul dari 5 gambar yang diberi

inilah dia pemenangnya!

dan yang paling best,
pemenang teka tekuk1 yang menang dulu tuuuuuuuuuuuuuuu
merupakan pemenang teka teki tekuk 2 kakakakkakakkaka
terror la akak nih!

kak, hadiah saya dah courier kan ye....hari ni kak saya courier kikikikiki
sorry ye kak lambat betul nak courier...........nantikan ketibaannya ye!
nak tau hadiahnya?????????????????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kakkakakakkakaka itulah hadiahnya!
nak tau pe ada kat dlm?
hadiah biasa aje, tapi ikhlas dari hati sanubari aku tau!
harap pemenang ni suka!
nak tau gak?
ok ok inilah dia hadiah utk pemenang...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kain baju kurung
2 meter aje kain  ni, kena cari kain utk match ngan kain ni ye
didatangkan khas dari surabaya!

3 bijik brooch.....aku dok niaga benda alah ni masa karnival kat sekolah agama dulu bagi kumpul dana pembinaan laluan pejalan kaki kat sekolah agama,
dan masih lagi jual benda alah ni utk kumpul dana pembinaan surau kat sekolah agama
so 3 brooch spesel ni khas utk pemenang ye!

harap pemenang teka teki tekuk 2 suka hadiah dari aku!



Comments

  1. chanteknye kain tu....kaler fav rietta tu...ekekeke...mmg terror larr akak tu...rietta lebih byk yg salah dr yang btul jwpannye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe bleh cuba lagi rietta, more teka teki tekuk in near future

      Delete
  2. Wallllaaaaweeiiiiii best gila hadiah. Eh cpt sket buat teka teki lg aku nak joint. Klu kalah pun nak hadiah jgk tak kira. Mesti dr surabaya jgk hahaha

    ReplyDelete
  3. cantiknya.....buatlah lagi teka teki teka tekuk ni...hiihi

    ReplyDelete
  4. Alahai kenapalah kakak tak tahu ada teka-teki ni.
    Tahniah pada yg menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih kak....akak bz kot hari tu....tak pe kak, next time boleh cuba ye! more will come!

      Delete
  5. wahhhhhhh! cantiknya kain tu. cantik cantik cantik!

    ReplyDelete
  6. wahhh mesti berbunga2 hati pemenang terima present nieh....moga2 murah rezeki ko..kan tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima...heheheeh

    ReplyDelete
  7. awat ayu terlepassss.
    majuklah..

    eh.. sblum majuk nak ucap tahniah u pemenang. mmg cun abis kain tu. butang tu pun cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh majuk lak! Ni mesti lama x dtg sini kan!

      Delete
  8. hurmmm...terer betul kakak simple&wonderful tu ye.. agak2 susu apa yg dia minum masa kecik2 dulu ye... ehhhh

    ReplyDelete
  9. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum elly!sori baru sempat mengomen n baca entri sebab busy manjang lately. terima kasih banyak2! akak dah dapat hadiah ni tadi dan sudah tentulah akak TERAMAT suka weh! bkn senang orng nak bagi free benda cantik cam gini ye tak? really appreciate it! suka suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok kak!
      tq kak, im happy if you are happy!

      Delete
  11. cantik2. tahniah utk pemenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ek! happy to hear that the winner like it!

      Delete

Post a Comment