WW - 17/04/13 perang poster sana sini, i just want to appreciate every moment of perang poster!

share ngan korang, perang poster sekitar area perumahan aku!









sedikit perkongsian
aku paling suka bendera pas yang diletakkan betul2 atas nama bukit mahkota tu waktu malam
korang tau sebab pe
bila waktu malam, kat nama bukit mahkota tu ada lampu
dengan effect lighting aku rasa bendera pas tu paling cantik
kalau di tambah lagi sedikit lighting, bulatan putih kat bendera pas tu betul2 nampak cam bulan tengah mengambang....tak caya sapa2 duk area ni, bleh tgk waktu malam nanti







walau apa pun parti politik pilihan kita, itu hanyalah pilihan yang kita ada sebagai warganegara malaysia
pilihlah yang terbaik tanpa mengetepikan adab sopan sebagai warganegara dan agama sebagai panduan hidup....jgn sebab semua ni, kita dok maki sana sini, gado sana sini, share yang bukan2 di alam maya atau alam nyata tanpa kesahihan
kan ada baiknya kita sama2 support each other kan!
so mana ngundi?
aku ngundi kat sini aje....tak la jauh mana
dah tukar IC, dah apply tukar alamat ngundi, tapi buat bulan oktober hari tu, so masih kena ngundi kat tempat lama...tak pelah, sekurang2nya tak perlu la aku balik kampung bagai dan bersesak2 di highway kan!

eh tak brapa nak WW lak entry ni wkakakakakkakaa
biasalah aku kan suka bebel!

Comments

  1. Replies
    1. just enjoy! 4 tahun skali kan! ntah panjang umo atau tak untuk next 4 years!

      Delete
  2. ooo rietta xmo tukar, sebab nk amek kesempatan blik kmpung...ekekek.....

    psss...rietta suka yang creative...ada kesempatan nnti rietta share...serata malaysia punya collection...

    ReplyDelete
  3. Perang poster tak apa elly jgn pergan bawa parang tu yg ngeri.. ada yg tak sefahaman sanggup berparang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mo la cam tu kak...tak sihat betul cam tu

      Delete
  4. Biru Hijau....yg mana 1.. hihihi

    ReplyDelete
  5. kat putrajaya pun same ko....meriah hah ngan bendere...tapi aku tak suke..sebab semak nampak...cepat2 laa election...pastu kasi bersih bendera2 tu semua......

    aku plak ic tukar baru, alamat pun tukar tapi sengal lupe gi tukar tempat ngundi...so selamat le balik kg 5 mei nanti heheeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pusing putrajaya hari tu semata2 nak tgk perang poster bendera bagai hahahhahahhaha seronok wei tengok
      wah, selamat balik kg!

      Delete
  6. den pun nak abadikan gambar2 poster ni...nak tampal kat blog..cuma den asyik lupo ajo bawak kamera gabak den...hahahah...

    ekau tinggal dekat Banyan Close eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak usung camera gabak gak, tapi malas gak, so aku pakai je handphone hahahahhahaha
      aku tinggal kat bandar seri putra....soon at banyan close, insya Allah!

      Delete
  7. ho yeahhh!! sgt meriah!
    tapi aku sakit bijik mata tgk jenis yg gantung banner ikut suka ati mak bapak je.

    aku still balik mengundi Kubang Pasu. Laki bini tak tukar2 lg IC address selangor. padan muka!
    saja suka nk mengharung jam balik kan?? cissss

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeeee dah gantung elok2, maintain la, ni tanggal sana sini wat semak jek....cer ada org yang maintainkan segalanya hingga pilihanraya kan bagus!

      Delete
  8. rasanya kt tempat akak meriah lg perang poster ni.

    ReplyDelete

Post a Comment