cite rojak of the day

cite rojak hari ni
alyssa grading before cuti sekolah hari tu, kuning 2, kalau lulus tukar hijau plak
harap2 ko lulus la alyssa, tgknya cam bleh lulus aje hihihihihihi
rindu bangat sama ini 3 ulat nangka
since monday derang stay kat kampung
katanya nak duduk ngan atuk nenek, nak duk kat umah yang kitorang buat kat kampung tu, nak men parit, nak kejar ayam, nak kerjakan kucing.....hahahhahahaha pagi tadi aku call mak aku, dia kata aryan jatuh gedebuk kesakitan sebab lari kejar ayam.....hahahhahaaha aryan oh aryan!

aryan dah start school kat Q Dees at age 2 years 8 month
masih berpampers dan berbotol susu
bawak beg sekolah berisi susu dan pampers
teacher letak aryan under early development programme (EDP)
seminggu pertama bersekolah melalak bagai nak rak....aku tinggal aje wat hati kering walau dalam hati Allah aje tau
tapi lom sempat aku exit tol umah nak ke office, teacher whatsup pic ni.....elok aje dia men.....kuat betul drama ko ye aryan!
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee saya tido dengan penuh gaya
projek terbaru dari aku....insya Allah, semoga percaturan ini dipermudahkan
sharing is caring!
shopping yang ntah bila aku dah tak ingat
but i'm in love with skirt dari saya zahret itu.....sempat pi al-humaira contemporary, butik tudung favourite aku sebab inner dia selesa dan kemas......ala, aku beli inner aje 2 helai
dan juga pi satu boutique tudung lagi yang aku kira cantik design dia, lupa lak nama dia tapi kat area the strand damansara la
budak manja yang tak mo berenggang
satu kije pun susah nak siap kat umah
asyik nak berkepit, berpeluk je kekdahnya
stress tahap mengkarung sarat nak bersalin
sebab terpaksa burn voucher idaman kalbu ini
aku ada 2 ok voucher ni
publish kat fb, tanya kawan2, tak de yang free nak pi
last2 aku cari blogger lieyalatif, sebab aku tingat kat anak dara dia yang 2 org tuh
tapi mmg bukan rezeki lieyalatif, sebab booking dah penuh
akhirnya burn voucher ni....damnnnnnnnnnnnnnn!
aku suka makan telo sengah masak, tapi aku cukup angin kalau telo tu jadi camni
nak2 kat kedai favourite aku jadi gini
rasa nak pangggg aje!
favourite aku bila pi dunkin donut time lapar
double egg + cheese with croissant
amboi cantiknya ko landing aryan
ko tau tak meja tu atas dia kaca
mama tak kisah kaca tu pecah or apa2, sebab mama suka, bleh beli meja baru
tapi kalau ko cedera aryan, camner
tapi ini la port tgk tv yang dia paling suka
ishhhhh tegur marah
tak sabar tunggu ulat nangka ni balik KL hari ni ngan mak ayah
gila rindu kat derang
aku tau apa si aryan buat terutamanya kat kampung
inilah aktiviti dia saban hari, men air, abis semua org dia siram
oh anakanda, abis la bil air bulan ni mama ko nak bayar!
oh esok cuti sempena bday agong kan!
happy bday tuanku!
aku pi mana?
esok aku bertolak ke selama perak, wedding cousin aku belah lelaki plak
basically konvoi la kan, so aku pun tak tau pe plan derang sebenarnya
i follow!

Comments

  1. Haha macam2 perangai anak akak,comel je. Mestilah rndu kan,da kata anak.

    ReplyDelete
  2. kiut....sangat comei..alamak kaca, rietta pown wsau...biar la size dia kecik ataw berat dia underwaight, tetap risau juga...men air paip xbest...men air parit(yg bersih la), bru best...errr....esok bday agong? asal rietta kerja nie....sat nk p cheq kalendar....asal rietta kerja nie...

    ReplyDelete
  3. Kena tinggal anak-anak pasti rindunya tak terkata. makan pun tak selera kan.

    Eh... birthday Agung 1hb Junelah sayang... esok kerja lagi jgn lupa hahaha...

    ReplyDelete
  4. dah 100% siap la rumah kat kampung tu eh? raya tahun ni korang raya rumah baru la..:)

    ekau nak jadi tokey ladang jagong ka?
    bleh la den bukak bisnes popcorn lepas ni, ambik sumber mentah dari ekau...keh keh keh

    ReplyDelete
  5. Woih! Cantik la batu putih tu susun kat tepi parit tu... uncle nak buat juga lah!

    Oh lupa... rumah uncle takde parit... T_T

    ReplyDelete
  6. masa kecil2 gini la seronok dengan telatah mereka.mmng rindu bila merea tak de kan? tanan jagung je tu?

    ReplyDelete
  7. gambar bolen boleh tak pakai baju memang lejen :p

    eh, saya nak tumpang promosi blog. ada mini kontest untuk menghargai pembaca budiman.

    sila lawat blog saya ;)
    http://betacemerkap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Oooo esok cuti besday agong ya??? Patut byk kenderaan hala ke kg ni haa. Kbtln aku pun tgh otw blk vck after 4days holiday.

    ReplyDelete
  9. Aku siap tgk calender check birthday agong. Sabor jerlah elly ni

    Tak ada rezeki kan bab voucher tu. Sayang ko

    ReplyDelete

Post a Comment