cite sadis aku

Pagi2 terpacak kt hukm
Ada fisio
Sendiri drive
Ltk bantal byk2
Parking valet aje
Pastu berkejar ke kpj kajang
Aku still gagah perkasa
Teman pakwe lak
Kena attack batu karang lg
Baru sebulan lps kena batu Karang belah kiri
Skang blah kanan plak
Pasni nk blk umah tgk anak2 lk
Pe la jd kt umah tanpa bibik
Mak mertua jg sat
Nk blk johor ptg ni
Huhuhu
BW later2 ye.....kasi aku tempoh bertenang


Comments

  1. Habis anak-anak macam mana Elly. Sementara Elly MC ok lagi. Dah apply bibik baru belum?

    Harap semuanya berjalan lancar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak.....anak2 selamat anto nursery, mak mertua ada tgkkan hari isnin tapi smalam mlm dh balik, ni mak ayah elly sampai smalam
      bibik baru? later elly buat special entry!
      tq kak!

      Delete
  2. Semoga segalanya dipermudahkan untuk Elly.

    ReplyDelete
  3. lerrr..srmoga semuanya akan pulih spt biasa ya sis

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  5. Relak relak Elly tapi hati hati buat kerja tu..take care dear..insyaallah semuga cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. bersabar lah akak ku...
    ujian Nya tu...

    nanti ajarin gue cara nak cari maid ya...
    gue nak carik bibik jugak nanti...:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku antara insan yang sabar nih adikku wkakakakakkakaka
      kalau tak sabar, tak tau la pe jadi
      nak cari maid? boleh aje aku cari tips.....aku nak cari maid ganti will share later ngan korang semua, nak or tak nak!

      Delete

Post a Comment