item for wedding photo booth

aku sebenarnya dh lama di assignkan satu kerja oleh cousin aku
buat item utk photobooth dia time wedding dia 26 May 2013 ni
ko nampak tak brapa hari lagi....sebutir pun aku tak buat lagi ok!
mampos, memang cari nahas ko ni elly!

ni kes dia berkenan time aku buat benda alah ni time wedding adik aku la ni
meh tengok pe aku buat utk wedding adik aku tahun lepas


 layankan gambar model aku yang tak bergaji, cukup kasi dia lauk telo hari2
penggemar telo nih wkakakkakakakakkaa









 so aku letak kat meja area luar, area khas utk photo booth
ada item utk bergambar
ada guest book, sapa2 nak tinggalkan ucapan, nama dan apa2 yang patut
serta ada kad2 dan coloured pen utk tulis dan gantung kat wish tree
nanti len kali la aku cite pasal wish tree nih ye

 so tetamu free to choose any of the item .... meriah la kan sket gambar tu
tengok, model yang gojes nih....nak jugak i'm single
inilah mak dan mak mertua aku 
so nantikan update apa lak yang aku buat untuk cousin aku nih
for sure more lip lap sket la aku buat
tak sabar nak balik kampung nak gojes2 time wedding cousin nanti akakakakkakakakakka

Comments

  1. eh eh...menariknya idea ni! rasa nak naik pelamin lagi sekali...oppsss!!

    ReplyDelete
  2. ala kenapa zaman aku dulu benda nih tak up lagi!! grrrrr

    http://betacemerkap.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Chanteknye elly.....suka larr tgk...xsabar nk tgk yg bru nnti....

    ReplyDelete
  4. eh kreatifnye kawan aku sorang nie.....bagus la ko elly...plus ko rajin....n berseni...kalo aku mmg ntah ape2 jek laa hasilnyer ekekekeekek

    ReplyDelete
  5. Recyle aja yg masa adik ekau kawin tu, boleh tak?

    agagagagagaga...

    Make sure jadi mak org paling gojes kat wedding reception 26hb ni yoo....hahaha

    ReplyDelete
  6. masa zaman khwn dulu xde pun guest book ni bagai..uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. sama dgn anniversary aku kazen ko kawen ni.

    ReplyDelete
  8. trend skrg benda alah tu kan..
    mmg comel jd rebutan tetamulah nnt.
    ok,next nak tgg tgk entry wedding pulak ;)

    ReplyDelete
  9. tumpang laluuu


    by day way sgt cun booth photo pengantin tadi tau elly.

    hahaa. aku suka

    ReplyDelete

Post a Comment