korang kije ke?

kita gelak dulu
wakakkakakkakaka

when public holiday falls on saturday,
automatically FRIDAY is OFF DAY!
sebab tu la aku cuti hari ni wakkakakakakkakakakakkaka
sabtu kan bday ayahanda angkat aku!
ampun tuanku!

haaaaaaaaaaa sapa lagi nak ckp aku salah tgk kalender wkakakakakkakakakkaa

meh layankan sket gambar kat kedai favourite aku mendapatkan pavlova
ke serai kita....nun di cyberjaya!
cantik kan bunga atas meja nih
signature drink....serai ice tea
aku order nih...honey dew + lychee +calamansi = sedap
pasangan yang romantik kena makan share kan wakkakakakkakakka (ntah apa2)
mee goreng mamak
aku tak de selera sangat, so aku makan sotong goreng tepung telo asin
dan pastinya mestilah makan pavlova
inilah sebab utama aku ke sini
sedapppppppppppppp
korang agak2 brapa total bill????????
mahal dowh!
RM85+++
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG

nampaknya lagi 9 bulan ar baru aku makan kat sini lagi!
so pada korang yang bekerja, silalah bekerja ngan gigih ye
pada yang cuti cam aku, sila cuti dengan aman dan sentosanya
aku nak pi selama, perak, wedding cousin aku, sambil jalan2 cari pasal
yang pastinya mee udang adalah destinasi wajib ini kali!

Comments

  1. saya pekerja yg berdedikasi, so hari ni saya keje..haha

    ReplyDelete
  2. jelssss....rietta mmg xkan cuti klu cuti hr sabtu, sabtu ahad jerr larrr cotiii...huhuhu...sebab rietta kerja gomen...dan...mmg dorg sengaja ambil coti khas bday rasmi tiap hr sabtu...cam AGONG sabtu pertama jun...penang plak sabtu kedua kot julai...camtu la....xcotiiiii....jelesssssnyeeeeeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabarlah rietta, pasti ada ganjarannya nanti!

      Delete
  3. Bertuah betullah!! Itulah kakak pun kata mesti Elly salah tengok kalendar siap ingatkan lagi takut tak kerja hari ini. Alkisahnya memang cuti

    Geram aje kakak tengok kek dia makan campur jeles org cuti sebenarnya heeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhehehe saya mmg bertuah kak, alhamdulillah hahhahahahhaa peace kak!

      Delete
  4. hari ni kerja...next week holiday sambil kerja...

    ReplyDelete
  5. akak tengah cuti ni ..jgn jeles!!! tinggal seminggu lagi start skul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tetap jeleskan kamu ok!

      Delete
    2. liza, sila dptkan pavlova itu, one slice tak cukup utk aku ok!

      Delete
  6. aku hari2 cuti. hahaha... mcm mana tu?

    ReplyDelete

Post a Comment