WW - 15/05/13, tq kids!

Hari ibu
Alhamdulillah diberi peluang menjadi mama pd 2 anak dara gojes dan 1 bujang handsome
Aku dpt 3 handbag utk mothers day
Derang buat masa class hari sabtu

This is from aryan
This is from aira
This from alyssa
Tq alyssa, aira dan aryan
Mama sayang korang ketat2
Tak brapa WW la kan kikikikiki

Comments

  1. tak sabar tunggu anak2 boleh menulis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti teruja kan....sabar, nanti mcm2 ko dpt tau!

      Delete
  2. Wahhhhh sgt comel hokey!!!! Lain dari yg lain! Selalu akub tgk cikgu soh buat kad biase2 je...

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  4. Tahun depan punya Mother's Day mintaklah 3 handbag lagi, suruh anak anak ekau poww daddy dia kat JPO...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh tidakkkkkkkkkk, handbag kat umah ni pun tak abis lagi pakai, byk lagi yang masih dlm plastik dan bag, elok je berbungkus!

      Delete
  5. wahhh... elly... so cutelah. ni turun bakat dari mak dialah ni.

    ReplyDelete

Post a Comment