alhamdulillah jumaat sudah!

rasanya ramai yang tunggu hari jumaat kan kihkihkih
sebab malam tadi malam jumaat wakkakakakkakaka
hari ni ada solat jumaat, wahaiiii kaumku marilah kita rehat sambil shopping tengahari ni kikikikiki

alahaiiii pepagi tadi dah spoil tau
kul 9 masuk kije, kul 9.15 aku kat umah lagi la
usah di tanya kenapa masih di rumah jam 9.15 pagi walau hakikatnya patut dah ada kat opis

dah alang2 lambat, akhirnya aku masuk office hampir jam 11 pagi koh koh koh
penangan nasi lemak nih
tetiba lak tekak tingin nak makan
korang tingin sila dptkan kat r n r serdang hala ke KL....kalau malas masuk tol, bleh access ikut upm tuh ar...parking aje tepi jalan
sebungkus RM1.20 (nasi lemak kosong) aje ye 
nak yang berlauk bagai pun ada, nasi goreng, mee goreng, mee hoon goreng pun ada
macam2 ada la
pas tu call mya...ajak sapan skali, memandangkan dia kerja kat UPM aje kan
dah ajak sapan skali, borak la kan pok pek pok pek pok pek

haaaaaaaa nilah peti ais kat opis aku
tak sayang aku tak tau la kan
tiap2 bulan aku akan penuhkan peti ais opis aku cam ni
sama gak ngan dlm cabinet, kopi, teh, horlicks, milo, hot choc, biskut, maggie, jajan, wakakkakakakkakaka
mocha, cappucino, latte pun ada tau....lupa jek nak snap pic
dulik apa aku, semua ni kan leh tolak tax kan, so boss tak leh marah
dari bayar tax byk2 baik bagi benefit kat staff, staff pun happy!
tq boss sebab approve semua budget2 aku selalu

esok sabtu, weekend dtg lagi
mana destinasi?
aku ada majlis nih
majlis start jam 7.30 pagi dengan gotong royong ramai2 tanam pokok bunga
aku ngan pakwe AJK PIBG sekolah
pakwe tak de sini
esok anak2 aku sekolah, nak kena anto kul 9 pagi
nampaknya aku dtg lewat la ye
korang pecah la tanah tu dulu, nanti aku menyusul!

so everyone!
enjoy ur weekend!

Comments

  1. Mmg best la dpt bos cam elly..full tu stok makanan...ini bos rietta, stok beskut kering kita lg kena paw ngn dia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. seb bek boss pun ok rietta, cuma ada sorang boss selalu tegur jgn selalu layan soft drinks, air manis2 tak elok utk kesihatan hehehehhehee

      Delete
  2. ado kojo kosong tak?
    den nak apply

    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de kije kosong wakkakakakkakakaka
      eh eh submit resume dulu, nanti den lobikan

      Delete
  3. Bolehlah boss elly to siapa? Masuk kerja pun boleh lewat-lewat. Janji kerja beres kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boss saya ada 3 kak, pakwe saya tu salah sorang, ada 2 lagi partner dia, so kalau pakwe saya tu tak de, saya kena report kat chairman kak....chairman saya sangat tegas, teliti, garang tp sebenarnya baik hati tau.....

      Delete
  4. Dah pecah tanah tu, cedok la sket barang seplastik dua pass kat aku.. Ngeee..

    ReplyDelete
  5. bc entry ni dah isnin..hehehe...kat opis ema pun sama..bos kasi duit..ema tukang beli kasi penuh peti ais...org lain yg habiskan..

    ReplyDelete

Post a Comment