bukit gambang safari park.....sapa mau sila respon

ticket EYE TO EYE WITH THE WILD
the first and only white lion in Malaysia
ada kat bukit gambang safari park
(entry pasal safari park ni kalau aku free sket2 nanti aku kasi up ye)

aku nak offer pada yang betul2 nak
FOC saja!
validity sampai 30/09/2013

aku ada 4 tiket
utk 2 dewasa dan 2 kanak2
basically, nak masuk bukit gambang safari park ni, korang kena la bayar entrance fee dia
pastu len2 atas kos korang sendiri
ticket ni membolehkan korang eye to eye ngan white lion ni, korang leh pegang, amik gambar ngan dia
so sapa yang berminat, leh aje email aku di:
ellynadyra@yahoo.com
atau 
elly@sigmasetia.com

as promise, aku akan up entry pasal safari park ni later
bz betul la skang nih, nak BW pun susah tau!
catch u all later!
sayang korang ketat2


Comments

  1. perempuan! adekah ini same mcm photoshot barbie ari tu...ko beli2 kupon pastu ko peram....meh sini nak babab montots tu ekekeekekekekek.....

    alah seram mak nok nak depan2 ngan lion tu...kang kene tampo sia2 pipi gojes mak haahahahaha.... tapi sonok tu beb....sape yg suke akvititi mencabar gini mmg syok...aku sah2 tgk dari jauh jek...dasar perempuan penakot kan heheeheheh

    ramai ckp best kat safari tu kan...cepat buat review...mane tau aku tergoda nak pi sane....

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh tak la.....ni aku dpt free hari tu, tapi sebab tak sempat, x dpt la aku pi face to face ngan singa tuh....
      ko tau singa tu pemalas tau
      nanti free2 aku wat review tu ye....bz gila nih

      Delete
  2. takut pulak nak tgk depan2.... sekali datang mood tak baik singa tu, dia ngapppp....hurm

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngappppppppppppppppp kikikiki lawak la ko nih

      Delete
  3. Kakak baca komen the malay male gelihatilah pulak. Tak sangka takut juga ye:)

    Kakak rasanya taklah elly sebab anak sulung kakak periksa besar tahun ini so tak ada planning jenjalan keluar dari Johor. Duduk JB ajelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak, saya pun gelak baca komen dia
      tak pe kak, saya ni pun sebab rezeki dpt free, so saya pun tak pi, baik aje sedekahkan kat sesapa nak pi kan

      Delete
  4. Kak...ekau mmg cantik cun gojes la....:)
    Den nak boleh?
    kikikikikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoi, ko lambat!
      den suh anto email kalau nak....sekel kang baru tau!
      ko nak FM bleh la! aku offer nih! kalau nak email aku address!

      Delete
  5. Hehehe....dh terlepas...tpi rietta mmg xpernah tgk white lion lagik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada masa boleh pi sana ye rietta, boleh face to face

      Delete

Post a Comment