entry basi, tapi ada aku dulik?

hahahhahahha
disebabkan masa pilihanraya haritu aku ngan pakwe dok kuar masuk spital, hatta mengundi pun kat KPJ Kajang, jadinya cite ni mmg sengaja aku basikan wakakkakakakkaka

family aku mmg penyokong BN sejak sekian lama
ohhhh korang yang bukan BN, mintak ampun ye
apa yang terjadi, ukhwah tetap terjalin
ini hanyalah pilihan kita, jgn kerana semua pilihan ini kita bermasam muka
in fact aku tak kisah parti mana yang memerintah janji mendatangkan kebaikan utk kita semua

so perkongsian perang pilihanraya
ini di umah mak aku kat Kluang, Johor






dan ini lak umah aku kat bandar seri putra
ahaks!
keta aku sedondon kan!

lets pangkah!
tu je nak share pun
hahahahhaha

Comments

  1. Kira biru-biru tu pujaan hati keluarga ellylah ye..

    ReplyDelete
  2. Hhehehe... Yg penting, happy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeeeeeeeeee as long as rakyat happy, kita pilih apa kita nak, kita sokong sapa yang dah menang, kalau tak betul, next pilihanraya kita pilih yang betul

      Delete
  3. saya penyokong biru itu juga..

    ReplyDelete
  4. hahahahah....Tgk rumah mak ekau, dah macam bilik gerakan BN !

    sekali rumah kau pun siap pacak bendera!! ni betul2 hardcore dacing ni...wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeee tak tak pe, mak aku mmg suka meriah2 nih, umah den pun sebenarnya ayah ngan mak den yang pacakkan tuh, dengan kebenaran den dan pakwe hahahahhahaha den suh pacak 1 aje, abis dia pacak!

      Delete
  5. amboi, siap pacak depan rumah tuuuu...


    like :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me more and more like
      5 tahun skali beb, apa salahnya sakan pacak2

      Delete
  6. hahahah samalah kita! plihan di tangan masing masing kan. papepun jangan gaduh gaduh ukhuwah tu jangan putus.kan?

    ReplyDelete
  7. meriah rumah elly dgn bendera biru tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe meriah, lepas kitorang pasang, jiran2 pun pasang bendera parti masing2

      Delete
  8. sama kita dari dulu dan kini selamanya keluargaku pilih BN he hee kalau ada yg tersasar pilih TP akhirnya kembali pada BN HE HEE

    ReplyDelete
  9. Rajinnye pacak bendera....hehehe...kagum,...xkisah parti....jnji kita tetap bersaudara....

    Pss...teringat kisah sorg lelaki nie...dia undi parti kaler laen, bini tua kalerlaen, dan bini muda plak parti kaler laen....tapi hidup bahagia anak beranak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye parti tu pilihan aje, apa ada hal kan
      wahhhh bahagia gitu kan! amin!

      Delete

Post a Comment