jumaat dtg lagi!

sudah ada pemiliknya!
sapa?
org kampung gue rupanya!
aisyah namanya
nanti sis courier hari isnin ye aisyah, sebab hari ni assistant sis cuti hehehehehhehehehehe
hope you enjoy your trip there, sis akan up entry pasal safari park ni as your guidance time kat sana nanti
tapi tunggu sis free sket ye

hohohohoho
pakwe aku balik hari ni
tapi bukan nek beca
hahahhahahahahhaha
diterbangkan dengan pesawat air asia
gila mahal harga tiket
smalam punya harga utk flight hari ni
pepagi aku tgk KLM, ada lagi ticket
amik business class pun best
dlm sejam aku pi balik KLM punya page, ticket sold out
hampeh
MAS?   lagi la mahal!

balik tgk JDT vs Kelantan
apa barang!
balik jumpa makwe dia yang gojes ni la hahahhahahahhaha
balik la pakwe wei, jenuh nak jawab hari2 anak2 tanya papa bila nak balik
jenuh jugak nak wat video call memanjang
pastu 3 bradik gaduh berebut nak video call

apa pun, esok penentuan yang paling penting

 go JDT go!

jersi dah siap!
tiket tak dak!
wakkakakakakkakakakakakkakakakakkaka


Comments

  1. Ayuh Johor
    Ayuh Johor
    Luaskan Kuasamu Johor!
    Kami ADA
    Kami ADA
    SETIA bersamamu Johor!
    Ale ale ale ale
    Ale ale ale ale

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
      setia bersamamu!
      go go go JDT!

      Delete
  2. Kelantan sudah mariiiii..hehehehe

    ReplyDelete
  3. hehe! sure melekat dpn tv mlm esok.

    ReplyDelete
  4. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    melepas tiket!!!!!


    :P

    ReplyDelete
  5. Ekekeke.....semangat....uiks...mesti lew blik jmpa awek kesayangan...xkan blk nk tgk bola...kang aweks majuk cmne....

    ReplyDelete
  6. Dah jd 2nd home Indon tu ye? ^_^
    Aku suka sgt KLM wpun stewardess tua2.. Ngeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, 2nd home, umah pun dah ada kat sana hehehehehhehehe

      Delete

Post a Comment