Nk beli umah pun kena buat medical check up bagai huhuhu

Comments

  1. Dr Bulinder tu tak membuli awak eh...?

    ReplyDelete
  2. Apa kaitannya elly? Doktor tu nak jual rumah dia ke? Eh... tak fahamlah kakak huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy nk beli umah kak. Loan lulus. So bank suh buat medical check up.

      Delete
  3. Uiks biar btl?? Latest prosedure ke?

    ReplyDelete
  4. Check-up untuk insurans kan Elly? Kalau agak2 orang tu hidup tak lama, insuran cover sikit jer..hahahahhahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan, dah tua2 ni, nk2 yang berpenyakit hahahhahaa abis la den, dah la dedua baru kuar spital

      Delete
  5. Replies
    1. tak pelik suda, mmg betul, in certain case of purchase, kena wat medical check up!

      Delete
  6. Nak lulus loan beli rumah juta2 kat Banyan Close, mmg kena buat medical check up bagai...kalau tak ngeri bank nak luluskan MRTA...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha gitu la gamaknya....apa nak buat, sure insurance coverage sket, laki bini kuar masuk wad kan wakkakakaka lantak!

      Delete
  7. Replies
    1. gitu la kira2nya, nanti rajin aku update sket cite

      Delete
  8. macam nekcik ni sure 200 peratus confirmed tak lulus Elly!!











    kalau nekcik ni 200 5
    %



















    7

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehheeh syukur alhamdulillah nekcik atas rezeki darinya, perkongsian bersama2 dengan keluarga insya Allah!

      Delete
  9. eeehhhh...kna medical check up? xtaw plak rietta....undang undang bru ke, mmg dah lamer?

    pss...hehehe...sopping kat zalora bleh rambang mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk certain cases aje rietta, sebab nak tgk kadar kemampuan membayar balik pinjaman hahahhaha

      Delete
  10. Sesungguhnye ni pes time aku tau beb kene buat medical checkup tuk beli umah...aku buat xde plak ko....xpelaa ikut jer laaa undang2 die kan...

    Tahniah beb...nanti jemput aku dtg umah baru jey

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehhe spesel case la lieya....kikikiki...insya Allah beb, siap aje, house warming jemput sama ko ye

      Delete
  11. dia takut ko ada penyakit. nnt tak smpt nak byr loan. tu yg kena buat tu.

    ReplyDelete

Post a Comment