WW - 12/06/2012: homework bahasa arab alyssa










Comments

  1. Gambar apa tu beb....ok lah tu ada harapan jadi kartunis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ko tak buta jawi, sure ko leh baca hehehehehhehehe gambar jenis2 sukan

      Delete
  2. Gambar apa tu beb....ok lah tu ada harapan jadi kartunis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seb bek bukan gambar ayam katik wei wakkakakakkaa

      Delete
  3. hahahaaha..satu2 pic aku belek ko...cantik ape....tapi hanya yg bijak pandai jek paham n nampak tu pic ape heheheeh sape yg tak paham tu pendek umur alamatnye wakakakaakak...eh takde la...mmg berseni la ko...kalo budak2 baye die aku rase lukis org lidi yg goyang2 kott heheeheheh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun satu2 pic dia aku belek kat buku tulis dia, pastu pelan2 aku snap gambar ok.......basically aku faham la pic dia, tapi setiap kali aku tgk aku bantai gelak, nyorok2 aku gelak, sbb tak mo dia marah aku gelakkan dia lukis, sengih2 dia bagi aku buku tu time aku nak check wakkakakakakakkakaka takjub gak tgk drawing dia at age 8

      Delete
  4. uiks....rietta xphm arab...jdinye mmg xtaw aper yg kna lukis....tapi kiut kiut juga lukisannye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada translation dia rietta dlm tulisan jawi hehehehehhee

      Delete
  5. Hihihi... kakak gelihati tengok lukisannya tapi kakak faham tau maksudnya - mungkin sebab anak kakak pun ada buat juga dulu. Anak kakak lagi melukis tak pandai... ini kira ok elly:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg gelihati kak, jenuh sorok2 ketawa, tapi saya pun paham lukisan dia tuh, cumanya itulah takat lukisan dia mampu hehehehehehhehe

      Delete
  6. paham..paham..pandai juga dia lukis tu..ada yg nmpk real.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe tq teacher, teacher tentu lebih faham kan!

      Delete
  7. hahahahahah...uncle nampak macam ada ungka/orang utan main volleyball la alyssa...

    meh sini, uncle ajar melukis...uncle memang berbakat tau...ala ala da vinci..wakakakaa

    ReplyDelete
  8. Aku plg berkenan yg hoki tu..
    Heheh.. Mmg berbakat..!

    ReplyDelete

Post a Comment